Toiminta


Turun YK-yhdistyksen tapahtumiin on vapaa pääsy kaikille kiinnostuneille, myös yhdistyksen jäseneksi liittyminen on ilmaista. Sähköpostilistalle liittymällä sekä seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa (FacebookInstagram, Twitter) saat tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tulevista tapahtumista sekä muuta YK-aiheista informaatiota.

Pyrimme järjestämään mielenkiintoisia, periaatteitamme tukevia, matalan kynnyksen tapahtumia sekä tempauksia. Turun YK-yhdistys järjestää kaksi kertaa vuodessa, syys- sekä kevätlukukauden alussa, uusien illan. Uusien ilta on siis kaikille kiinnostuneille avoin ja rento tapahtuma, jonne voi rennon seurustelun merkeissä tulla kuulemaan enemmän siitä, mitä yhdistys puuhailee ja mitä on luvassa sekä tapaamaan muita globaaleista teemoista kiinnostuneita.

Lisäksi pyrimme järjestämään vuosittain dokumentti-iltoja, työpajoja, keskustelutilaisuuksia, seminaareja sekä erilaisia tempauksia mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista, usein johonkin ajankohtaa lähellä olevaan YK:n teemapäivään liittyen.

YK-yhdistyksen ollessa TYY:n alajärjestö, osallistumme myös moniin ylioppilaskunnan tapahtumiin, kuten perinteisesti syksyn avajaiskarnevaaleihin tai kehitysyhteistyöviikkoon. Tämän lisäksi olemme, joka vuosi osallistuneet SONDIP ry:n organisoimaan Mahdollisuuksien torille.

Hallituksen sekä yhdistyksen kokouksia on myös mahdollista tulla seuraamaan – niihin on vapaa pääsy. Mikäli hallitustoiminta kiinnostaa, kannattaa pitää silmällä syksyn kokousaikatauluja. Uusi hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa loka-marraskuussa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Turun YK-yhdistykseen!