Kokouskoosteet 2022

Kokouskooste 19.1.2022

Hyvät Kannan jäsenet,

Kannan vuoden 2022 hallitus on kokoustanut ensimmäisen kerran!

Kokouksessa käsiteltiin muun muassa kevään tulevia tapahtumia. Valitettavasti joudumme jälleen aloittamaan vuoden etätapahtumilla. Hallituslaiset esittäytyvät Instagramissa viikoilla 4 ja 5.

Kanta järjestää opintopiirejä muutamille kursseille, kuten lauseopin ja suomen kielen kehityksen kurssille.

Päivystykset aloitetaan niin ikään etänä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-14.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kokouskooste, 2.2.2022

Hyvät Kannan jäsenet,

Kannan hallitus on jälleen päässyt kokoustamisen makuun.

Kokouksen puheenaiheina olivat monituiset tulevat tapahtumat sekä teemapäivystykset. Rajoitusten lieventyessä aletaan järjestää lähitapahtumia.

Hallitus on perustanut Perinnetoimikunnan, johon toivotaan liittyvän vanhempien vuosikurssien opiskelijoita.

Päivystykset siirtyvät toimistolle maanantaista 7.2. alkaen.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kokouskooste, 17.2.2022

Hyvä Kannan jäsenistö,

hallitus kokousti kolmannen kerran tänä vuonna.

Kokouksessa käytiin läpi sekä menneet että tulevat tapahtumat. Menneitä tapahtumia ovat olleet muun muassa vvv-ilta, ystävänpäivän korttipajapäivystys ja laskiaispullapäivystys. Tulevia tapahtumia ovat muun muassa lomaltapaluuristeily ja valkohaalarisitsit.

Vuosijuhlien suunnittelu ja toteutustoimenpiteet ovat hurjassa vauhdissa. Toimikuntaan vois edelleen liittyä apukäsiksi.

Myöhemmin keväällä julkaistaan myös hyvinvointikysely.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kokouskooste, 21.2.2022

Hyvät Kannan jäsenet,

hallitus kokousti maanantaina neljännen kerran tänä vuonna.

Kokouksessa käytiin läpi vuoden 2021 toimintakertomus ja tilinpäätös. Samalla ne hyväksyttiin esitettäväksi Kannan sääntömääräisessä kevätkokouksessa.

Kokouksessa keskusteltiin myös tulevista tapahtumista, joita ovat muun muassa kirpputoritapahtuma 4.3. ja lomaltapaluuristeily 6.3.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kokouskooste, 1.3.2022

Hyvät Kannan jäsenet,

vuoden viides hallituksen kokous on pidetty.

Nyt rajoitusten helpotuttua Kanta pystyy jälleen järjestämään paljon tapahtumia. Tällä viikolla on Ruotsinlaivabileet, Kantakirppis ja Lomaltapaluuristeily. Muita maaliskuun tapahtumia ovat Balettikokeilu Sugrin kanssa 10.3., Valkohaalarisitsit 17.3. ja peli-ilta toimistolla 22.3. Myös loppukevään tapahtumien suunnittelu on jo pitkällä.

Seuraava Kieleke julkaistaan maanantaina 14.3. Ilmoittautuminen vuosijuhlille on auennut 28.2. ja se on auki 10.3. saakka.

Päivystykset järjestetään edelleen maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 12-14 toimistolla, lukuun ottamatta maanantaita 7.3., jolloin päivystys on peruttu Kannan Lomaltapaluuristeilyn vuoksi.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kokouskooste 16.3.2022

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus on kokoustanut jälleen.

Kokouksen puheenaiheina olivat sekä menneet tapahtumat, kuten Ruotsinlaivabileet ja Lomaltapaluuristeily, että tulevat tapahtumat, kuten Valkohaalarisitsit, Osma ja Kannan vuosijuhlat. Myös vapun ohjelma pääsi jo alustavasti suunnittelun alle!

Keväällä on lisäksi tulossa vielä muun muassa myyjäiset ja konserttiekskursio.

Kevään ensimmäinen Kieleke julkaistiin 14.3.! Sieltä löytää muun muassa hallituslaisten ytimekkäät esittelyt.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kokouskooste 28.3.2022

Hyvät Kannan jäsenet,

hallitus on kokoustanut jälleen.

Kanta on kevätkokouksessaan sitoutunut Kannan turvallisen tilan periaatteisiin. Ohjeistukset tulevat näkyviin toimiston seinälle ja jokainen toimiston käyttäjä sitoutuu niitä noudattamaan.

Kanta on edustanut Osmassa Jyväskylässä ja tullut kolmanneksi Osma-turnauksessa. Kanta on osallistunut myös Valkohaalarisitseille. Vujutanssiharjoituksia on pidetty kolmin kappalein ja opetusvideot on lähetetty Kantalaiset-sähköpostilistalle.

Kokouksessa suunniteltiin tulevia tapahtumia, joista suurin on vappu. Vapun ohjelma tullaan pian paljastamaan Kannan Instagramissa. Keskiviikkona 6.4. Kanta järjestää kevätmyyjäiset Feeniksin aulassa.

Vuosijuhlavalmistelut ovat loppusuoralla, tämän viikon lauantaina juhlitaan!

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kokouskooste, 12.4.2022

Hyvät Kannan jäsenet,

Kannan hallitus kokousti taas.

Kokouksen puheenaiheina olivat menneet tapahtumat sekä vappu. Menneitä tapahtumia ovat muun muassa vuosijuhlat ja kevätmyyjäiset. Kevätmyyjäiset oli menestys, ja vuosijuhlilla viihdyttiin erinomaisesti. Myös silliaamiainen veti paljon kävijöitä. Kannan vapun suunnittelu on saatu päätökseen ja pian päästään viettämään lähivappua pitkästä aikaa! Aiemmin lopputalvella perustetusta Perinnetoimikunnasta on ollut hallitukselle suuri apua vapun suunnittelussa, ja hallitus on siitä iloinen ja kiitollinen.

Oppiaine järjestää opiskelijoiden kanssa yhteisöllisyyspäivän 4.5. kello 13-16. Tilaisuuden yhteydessä järjestetään aidot kissanristiäiset.

Ensi syksyn tuutorit on julkaistu, ja Kannan tuutorit ovat Emmi Saarnilehto, Sara Ijäs, Erika Löytynoja, Elias Kukkonen, Verna Laine ja Kristiina Toukovalkama. Sugrin tuutorit ovat Mirjami Sipilä ja Riku Pihkakoski.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 25.4.2022

Hyvät Kannan jäsenet,
hallitus kokousti jälleen vappuviikolla.

Kokouksen pääpuheenaiheena oli vappu. Menneet tapahtumat käytiin läpi ja loppuvapun tapahtumien suunnitelmat viimeisteltiin.

Vapun jälkeen julkaistaan hyvinvointikysely, johon toivotaan mahdollisimman monelta vastauksia.

Keskiviikkona 4.5. on oppiaineen yhteisöllisyyspäivä ja kissanristiäiset.

Kannan viimeinen kevään päivystys pidetään maanantaina 2.5. kello 12-14 toimistolla.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 10.5.2022

Hyvät jäsenemme,
Kannan hallitus kokousti jälleen.

Kokouksessa käytiin kootusti läpi vappu, ja muut menneet tapahtumat, kuten CMT:n konserttieksku ja oppiaineen yhteisöllisyyspäivä. Näin ollen Kannan kevään tapahtumat ovat ohi.

Kantalaiset-sähköpostilistalle on lähetetty hyvinvointikysely, johon toivotaan jäsenistöltä vastauksia.

Juhla-Kieleke on tekeillä, ja siihen etsitään sponsoreita.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 25.5.2022

Hyvä Kannan jäsenistö,

hallitus on pitänyt kevään viimeisen kokouksen ja jäänyt kesälomalle.

Kokouksen puheenaiheina olivat muun muassa toukokuun Kielitieteen päivien kahvitukset sekä Kannan jokakeväinen hyvinvoinyikysely, johon saatiin mukavasti vastauksia.

Hallitus toivottaa jokaiselle hyvää kesää!

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste 16.8.2022

Hyvät Kannan jäsenet,

hallitus on pitänyt syksyn ensimmäisen kokouksen.

Kokouksessa keskusteltiin fuksien orientaatioviikoista ja 1.9. järjestettävistä kastajaisista. Lisäksi käytiin läpi kesäkuussa Kannan Instagramissa pidetty liikuntahaaste. Kastajaisrastien järjestämisestä tullaan pian muistuttamaan Kannan Whatsapp-ryhmissä.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 5.9.2022

Hyvät kantalaiset,

hallitus on taas kokoustanut.

TYY:n avajaiskarnevaalit ovat 6.9. Vanhalla Suurtorilla. Sirkka Saarisen läksiäistilaisuus ja Jussi Ylikosken ja Arja Hamarin tervetuliaistilaisuus pidetään Arcanumin Luoma-tilassa 22.9. Fuksisitsit järjestetään 13.10. Q-talolla.

Syksyn mittaan on tulossa hurjasti liikunta- ja kulttuuritapahtumia, sekä sitsejä ja bileitä. Pysykää kuulolla!

Semantiikka, pragmatiikka ja vuorovaikutus -kurssin opintopiiri kaipaa vetäjää. Ilmoita kopo Ainolle halukkuudestasi tehtävään!

Kanta on saanut hurjasti uusia jäseniä, jotka hallitus toivottaa lämpimästi tervetulleiksi ainejärjestöömme!

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 21.9.2022

Hyvät kantalaiset,

hallitus on kokoustanut.

Suunnittelimme monenlaisia tapahtumia kantalaisten huviksi ja hyödyksi. Tässä muutamia niistä: 27.9. opiskelupiiri, 28.9. myyjäiset Feeniksin aulassa, 30.9. viikonpäätöslenkki ja 6.10. Kannan karaokeilta Coco-Locossa.

Kannan sijaislista on poistettu käytöstä, sillä se ei ole palvellut tarkoitustaan enää aikoihin. Tästä eteenpäin sähköpostitse tulevat työtarjoukset jaetaan suoraan Kantalaiset-sähköpostilistalle.

Lisäksi lokakuussa järjestetään haalarimerkkikilpailu. Myös college- ja kirjatilaus toteutuvat tänäkin syksynä!

28.10. pidetään Hakijan päivä, jonne halutaan muutama vapaaehtoinen esittelemään suomen kielen opintoja. Ota yhteyttä kopo Ainoon, jos kiinnostuit.

Kannan jäsentietorekisteri pyritään siirtämään kokonaisuudessaan Kide.appiin. Asiasta tiedotetaan lisää myöhemmin yksityiskohtien varmistuttua.

Kokouksen puolesta,
Sini Launiainen, varasihteeri

Kooste, 6.10.2022

Hyvä jäsenistö,
hallitus on kokoustanut.

Pääasiallisena puheenaiheena olivat Kannan tapahtumat, joita tulee vielä hyvin runsaasti syksyn mittaan muun muassa erilaisten bileiden, sitsien ja urheilutapahtumien muodossa.

Kannan nettisivuja on päivitetty. Nyt sieltä löytyy muun muassa hallituspestien kuvausten ohesta istuvan hallituksen kasvokuvat, jotta hallitus voisi tulla tutummaksi kaikille.

Collegetilauslomake on auki. Värivaihtoehtona on tavallisen harmaan lisäksi tänä syksynä myös jäsenistöllä teetetyn äänestyksen voittanut vaaleansininen. Myös haalarimerkkikilpailu on käynnissä.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 25.10.2022

Hyvät Kannan jäsenet,
hallitus on jälleen kokoustanut.

Kokouksessa käsiteltiin sekä menneitä että tulevia tapahtumia. Osma-tapahtuman liput ovat tulleet myyntiin Kide.appiin.

Kanta-colleget on tilattu. Tilaajia tiedotetaan paitojen noutamisesta, kun ne saapuvat. Myös kirjatilauslomake aukeaa pian.

Eilen käynnistyi Instagramissa hallituslaisten esittelyviikot. Siellä pääsee siis tutustumaan hallituslaisiin ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä eri pesteistä.

Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2023 toimintasuunnitelma esitettäväksi 21.11.2022 Kannan syyskokouksessa, jonne kaikki kantalaiset ovat erittäin lämpimästi tervetulleita.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 30.10.2022

Hyvät kantalaiset,

hallitus kokousti koskien talousarvion laatimista tulevalle vuodelle 2023. Talousarvio käytiin keskustelunomaisesti läpi taloudenhoitajan johdolla, ja se hyväksyttiin esitettäväksi Kannan syyskokouksessa 21.11.2022.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 8.11.2022

Hyvät kantalaiset,
hallitus kokousti.

Kanta ry palkittiin TYY:n Hall of Fame -gaalassa vuoden ympäristöystävällisimpänä ainejärjestönä. Hienoa!

Kannan menneitä tapahtumia ovat muun muassa Reivibileet, kirppisilta ja kiipeilyn lajikokeilu. Tulevia tapahtumia taas ovat Kielaribileet, Palindromi-ilta, VVVV-ilta, DInsinööri ja humanisti -sitsit ja bileet, sekä perinteiset Kannan ja Sugrin yhteiset pikkujoulut.

Kokouksessa käytiin läpi myös Kielekkeen kuulumiset ja college- sekä kirjatilauksen asiat. Kirjatilauslomake on auki 21.11. asti.

Kannan syyskokous pidetään maanantaina 21.11. Turku-salissa. Kokoukseen ovat hyvin tervetulleita kaikki Kannan jäsenet.

Haalarimerkkikilpailuun osallistui useita merkkiehdotuksia, joista hallitus on valikoinut kolme parasta äänestykseen. Äänestys toteutetaan viikolla 46. Voittajamerkki lisätään Kannan haalarimerkkivalikoimaan.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 22.11.2022

Hyvät kantalaiset,
hallitus on kokoustanut jälleen.

Kokouksessa käsiteltiin muun muassa menneitä tapahtumia, joita ovat Kielaribileet, Palindromi-ilta ja VVV-ilta. Kokouksessa valittiin Kannan edustaja Humanitas ry:n syyskokoukseen. Hallitus on myös edustanut järjestöä Porthanin päivän lippukulkueessa.

Kannan tulevia loppuvuoden tapahtumia ovat Insinööri ja humanisti -sitsit, Neighbours from Hell -bileet, joulumyyjäiset, lemmikkiretki, pikkujoulut, ompeluilta, vierailu Wäinö Aaltosen museeon, Darts-kokeiluilta sekä tietenkin jokaperjantaiset viikonpäätöslenkit. Paljon siis tapahtuu vielä ennen joulua!

Haalarimerkkikilpailun voittaja on julkistettu, onnittelut voittajamerkin ideoijalle ja piirtäjälle!

Eilen Kannan syyskokouksessa valittiin Kannan ensi vuoden 2023 hallitus:
Puheenjohtaja: Wilma Laitiainen
Varapuheenjohtaja: Emilia Järvelä
Taloudenhoitaja: Vilma Ranta
Sihteeri: Urho Kunnas
Tapahtumavastaavat: Veera Hotanen ja Tiina Mäkelä
Kulttuurisopo: Anniina Lautkankare
Liikuntasopo: Kristina Tuomi
Koulutuspoliittinen vastaava: Miska Törmänen
Tiedottaja: Oona Virtanen
Yritys-, yhteistyö- ja ulkosuhdevastaava: Eemeli Katajaniemi
Vääpeli: Telma Wargh

Hallitus onnittelee valittuja vielä kerran ja toivottaa tsemppiä ensi vuoteen!

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 5.12.2022

Hyvät kantalaiset,

vuoden 2022 hallitus on kokoustanut toiseksi viimeistä kertaa.

Kanta on edustanut itsenäisyyspäivän soihtukulkueessa sekä Humanitaan syyskokouksessa.

Kannan loppuvuoden tapahtumat ovat Kannan ja Sugrin darts-ilta 5.12., Kannan ja Sugrin pikkujoulut 7.12., opastettu Wam-museokierros 9.12., vuoden viimeinen viikonpäätöslenkki 9.12. ja ompeluilta 12.12. Vielä ehtii siis tapaamaan kantakavereita ennen joululomalle jäämistä!

Kannan Instagramiin ilmestyy joka päivä uusi joulukalenteriluukku, joissa kerrataan Kannan vuotta 2022. Sieltä voi myös käydä poimimassa itselleen joulufiilistä!

Juhlakieleke on viimein täällä, ja omansa noutamisesta annetaan pian lisätietoja. Kirjatilauksen kirjoja vielä odotellaan. Kannalle on perustettu Whatsappiin kirppisryhmä, jossa voi pyrkiä eroon itselle turhiksi käyneistä vaatteista ja käyttötavaroista. Linkki ryhmään on lähetetty Kannan yleiseen Whatsapp-ryhmään.

Kanta päivystää toimistollaan viimeisen kerran tämän viikon perjantaina 9.12.

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri

Kooste, 16.12.2022

Hyvä Kannan jäsenistö,
hallitus on kokoustanut viimeisen kerran tänä vuonna jääden joululomalle.

Kannan vuoden viimeiset tapahtumat on nyt pidetty. Nähdään ensi vuonna tapahtumissa! Ensimmäinen onkin lomaltapaluuristeily jo 4.-5.1.

Kirjatilauksen kirjojen nouto järjestetään ensi vuoden puolella, kuten myös Juhlakielekkeiden. Näistä tiedotetaan myöhemmin.

Hallitus toivottaa jokaiselle hyvää joulua ja uuttavuotta!

Kokouksen puolesta,
Mariette Oksanen, sihteeri.