:::: VALIKKO ::::

Etusivu

Kanta ry on jokaisen Turun yliopistossa suomen kieltä opiskelevan tuki ja turva. Ainejärjestö valvoo opiskelijoiden etuja, toimii opiskelijoiden äänitorvena ja järjestää mielin määrin tapahtumia jäsenistölleen: peli-iltoja, grilli-iltoja, saunailtoja, teatterikerhoa, sieniretkiä, kulttuuriekskursioita, sitsejä, bileitä, juhlia, kekkereitä ja hippoja. Liity siis ihmeessä jäseneksi!

Kannan toiminnasta saat parhaiten tietoa tykkäämällä Facebook-sivusta ja liittymällä sähköpostilistalle.

Kanta päivystää toimistollaan (Yo-talo B:n 2. krs, sisäänkäynti TYYn saunan ja starttipakettivaraston vierestä) opetusperiodien aikana maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12 – 14. Toimistopäivystyksissä voi tavata kantalaisia kavereita, juoda kahvia tai teetä, liittyä Kannan jäseneksi, ostaa haalarimerkkejä tai vain levähtää hetken luentojen välissä. Tervetuloa!

Kannan syksy 2017

  • Ti 5.9. klo 12 – 14 TYYn avajaiskarnevaalit, Yliopistonmäki
  • To 14.9. klo 17.00 Kastajaiset, Yliopistonmäki ja klo 22.00 Jonnet ei muista -bileet, Vegas (Eerikinkatu 19)
  • Ke 20.9. klo 18.00 Fuksisitsit, Osakuntasali, ilmoittautuminen 12.9. mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfBJLB8cQTLI0aNawRqnNDP_d6staD4e9rgBNit_sA7eo_jg/viewform

Sinä, joka tarvitset oikolukijaa opinnäytetyötäsi tahi muuta tärkeää tuotosta varten: ota yhteys Kantaan ja anna fennistin tehdä, mitä fennisti tekee parhaiten! Dialogin avaat leikiten vaikkapa lähettämällä sähköpostia.