:::: VALIKKO ::::

Kanta ry.

Turun yliopiston suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestö

Etusivu

Kanta ry on jokaisen Turun yliopistossa suomen kieltä opiskelevan tuki ja turva. Ainejärjestö valvoo opiskelijoiden etuja, toimii opiskelijoiden äänitorvena ja järjestää mielin määrin tapahtumia jäsenistölleen: peli-iltoja, grilli-iltoja, saunailtoja, teatterikerhoa, sieniretkiä, kulttuuriekskursioita, sitsejä, bileitä, juhlia, kekkereitä ja hippoja. Liity siis ihmeessä jäseneksi!

Kannan toiminnasta saat parhaiten tietoa tykkäämällä Facebook-sivusta ja liittymällä sähköpostilistalle.

Kanta päivystää toimistollaan (Yo-talo B:n 2. krs, sisäänkäynti TYYn saunan ja starttipakettivaraston vierestä) maanantaisin klo 10 – 12 ja keskiviikkoisin klo 12 – 14. Toimistopäivystyksissä voi tavata kantalaisia kavereita, juoda kahvia tai teetä, liittyä Kannan jäseneksi, ostaa haalarimerkkejä tai vain levähtää hetken luentojen välissä. Tervetuloa!

—◊—

Kannan tulevia tapahtumia:

28.4. klo 18 Alias-turnaus, Kannan toimisto (Yo-talo B)

29.4. klo 17  Paskaa musiikkia, hyvää simaa ja merkkien ompelua, Sibeliuksenkatu 5A (yhteislähtö Tuomiokirkolta klo 17.15)

30.4. klo 11 alkaen VAPPU – booli ja Agricolan tervehdys

1.4. TYYn vappupiknik, Vartiovuori (yhteislähtö Tuomiokirkolta klo 12)

—◊—

Sinä, joka tarvitset oikolukijaa opinnäytetyötäsi tahi muuta tärkeää tuotosta varten: ota yhteys Kantaan ja anna fennistin tehdä, mitä fennisti tekee parhaiten! Dialogin avaat leikiten vaikkapa lähettämällä sähköpostia.