Kokouskoosteet 2020

Kokouskooste 16.1.2020

Parahin jäsenistö,

Kannassa on valta virallisesti vaihtunut ja uusi hallitus kokousti ensimmäisen kerran 16. tammikuuta. Asiaa oli esityslistalla paljon, mutta kokous sujui ripeästi uuden puheenjohtajamme heilutellessa ahkerasti nuijana toiminutta nitojaa.

Kokouksessa kävimme läpi alkuvuoden menneet ja kevään tulevat tapahtumat. Keväälle on suunniteltu kaikkea mahtavaa ohjelmaa niin bileiden ja sitsien kuin muun muassa peli-iltojen ja myyjäistenkin suhteen. Ensimmäinen peli-ilta järjestetäänkin torstaina 30.1. ja siitä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Pikkulaskiaisliput tulee noutaa toimistolta, jos niitä on Kannan kautta saanut.

Kanta tekee speksiekskursion turkulaiseen humanistispeksiin, joka kantaa nimeä Hotelli Globen arvoitus. Ekskursio järjestetään tiistaina 3.3.2020 klo 18.30 Manillan Aurinkobaletilla. Kanta sponsoroi jäseniään viidellä eurolla ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet julkaistaan pian.

Kannan kevätkokous järjestetään 23.3.2020 klo 18 Turku-salissa. Opetussuunnitteluseminaarin toinen kerta on 24.1.2020 klo 12-15.45. Paikkana toimii Ros2. Kannan hallitus kannustaa jäsenistöään osallistumaan, sillä juuri siellä tehdään konkreettiset päätökset ja seminaari on paras paikka päästä vaikuttamaan seuraaviin kahden vuoden opintoihin. Lisäksi TurAus tulee vierailemaan toimistopäivystykseen kertomaan opettajaopinnoista. Tästäkin tiedotetaan myöhemmin. Kanta suunnittelee yhdessä Kritiikin kanssa ulkomaanekskursiota Viroon.

Toimistossa on tehty kokonaisvaltainen kirjastoinventaario, joka jatkuu vielä. Kanta kannustaa jäsenistöään hyödyntämään kirjastoa, josta löytyy muun muassa laaja valikoima tenttimateriaaleja.

Fuksivastaavaksi valittiin Alina Kauppi ja jäsenvastaavaksi Merena Aaltonen. Vuosijuhlavastaavaksi valittiin Minnamari Räsänen. Lisäksi perustettiin vuosijuhla- ja historiikkitoimikunta.

Kokouksen puolesta,

Eeva Pasanen, sihteeri