Kokouskoosteet 2020

Kokouskooste 16.1.2020

Parahin jäsenistö,

Kannassa on valta virallisesti vaihtunut ja uusi hallitus kokousti ensimmäisen kerran 16. tammikuuta. Asiaa oli esityslistalla paljon, mutta kokous sujui ripeästi uuden puheenjohtajamme heilutellessa ahkerasti nuijana toiminutta nitojaa.

Kokouksessa kävimme läpi alkuvuoden menneet ja kevään tulevat tapahtumat. Keväälle on suunniteltu kaikkea mahtavaa ohjelmaa niin bileiden ja sitsien kuin muun muassa peli-iltojen ja myyjäistenkin suhteen. Ensimmäinen peli-ilta järjestetäänkin torstaina 30.1. ja siitä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Pikkulaskiaisliput tulee noutaa toimistolta, jos niitä on Kannan kautta saanut.

Kanta tekee speksiekskursion turkulaiseen humanistispeksiin, joka kantaa nimeä Hotelli Globen arvoitus. Ekskursio järjestetään tiistaina 3.3.2020 klo 18.30 Manillan Aurinkobaletilla. Kanta sponsoroi jäseniään viidellä eurolla ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet julkaistaan pian.

Kannan kevätkokous järjestetään 23.3.2020 klo 18 Turku-salissa. Opetussuunnitteluseminaarin toinen kerta on 24.1.2020 klo 12-15.45. Paikkana toimii Ros2. Kannan hallitus kannustaa jäsenistöään osallistumaan, sillä juuri siellä tehdään konkreettiset päätökset ja seminaari on paras paikka päästä vaikuttamaan seuraaviin kahden vuoden opintoihin. Lisäksi TurAus tulee vierailemaan toimistopäivystykseen kertomaan opettajaopinnoista. Tästäkin tiedotetaan myöhemmin. Kanta suunnittelee yhdessä Kritiikin kanssa ulkomaanekskursiota Viroon.

Toimistossa on tehty kokonaisvaltainen kirjastoinventaario, joka jatkuu vielä. Kanta kannustaa jäsenistöään hyödyntämään kirjastoa, josta löytyy muun muassa laaja valikoima tenttimateriaaleja.

Fuksivastaavaksi valittiin Alina Kauppi ja jäsenvastaavaksi Merena Aaltonen. Vuosijuhlavastaavaksi valittiin Minnamari Räsänen. Lisäksi perustettiin vuosijuhla- ja historiikkitoimikunta.

Kokouksen puolesta,

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 30.1.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus kokousti viime torstaina käsitellen paljon tärkeitä asioita.

Toinen opetussuunnitelmaseminaari järjestettiin 24.1.2020. Opiskelijatoiveet kurssikuvauksista pyydetään jättämään Mirka Ahoselle viimeistään 3.4. mennessä. Seminaarissa käydyistä asioista päätellen me opiskelijat voimme olla tyytyväisiä siitä, että palautteemme on huomioitu ja olemme saaneet äänemme kuuluviin. Voimme olla myös ylpeitä siitä, että suomen kielen oppiaineessa on suoritettu eniten opintopisteitä koko laitoksesta vuonna 2019.

Humanitaan humanistisaunailta järjestetään 3.2. klo 19 TYYn saunalla. Tapahtumaan kannattaa osallistua, sillä se on mainio tapa verkostoitua ja tavata uusia ihmisiä. Kannan tämän vuoden ensimmäiset bileet järjestetään Penkkaribileet-teemalla 20.2. ja Insinööri ja humanisti -sitsit 27.2. Kevään toinen peli-ilta järjestetään laskiaistiistaina 25.2.

10.2. järjestetään tämän vuoden ensimmäinen liikuntatapahtuma Parkin kentällä luistelun muodossa. Tapahtuma aloittaa liikuntasopomme lanseeraaman Kannan LiikeKannallePano -sarjan. Kyseessa on sarja, joka sisältää neljä erillistä liikuntatapahtumaa. Eniten tapahtumiin osallistuvat palkitaan syksyllä, joten ahkerasti osallistumaan kyseisiin liikuntatapahtumiin!

Hallitus kannustaa jäsenistöään osallistumaan toimikuntiin. Tarjolla on ulkomaanekskursio-, historiikki- ja vuosijuhlatoimikunnat. Liittyäksesi sinun tarvitsee ottaa vain yhteyttä hallitukseen.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 12.2.2020

Parahin jäsenistö,

Kannan hallitus kerääntyi kokoustamaan viime keskiviikkona esityslistallaan tärkeitä asioita. Tällä kertaa kokoukseen osallistui Humanitas ry:n ainejärjestökummi. Yhdessä pohdimme ja keskustelimme tulevasta vuodesta niin Kannan kuin Humanitaankin näkövinkkelistä. Saimme aikaan hyvää keskustelua muun muassa tulevista tapahtumista, Arcanumiin muuttamisesta ja tiedottamisesta.

Viikolla kahdeksan järjestetään Kannan tämän vuoden ensimmäiset myyjäiset ja bileet! Myyjäiset ovat 19.2. klo 10-16 Feeniksillä ja bileet 20.2. klo 22 eteenpäin Vegasissa. Ulkomaanekskursio Viroon yhdessä Kritiikin kanssa järjestetään 2.-5.4.2020. Facebook-tapahtuma aiheesta julkaistaan pian.

Hallitus kannustaa jäsenistöään osallistumaan historiikki- ja vuosijuhlatoimikuntiin.

Kokouksen puolesta,

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 19.2.2020

Parahin jäsenistö,

Kannan hallitus kerääntyi viime keskiviikkona, vain viikko edellisen kokouksen jälkeen, kokoustamaan vuoden neljännettä kertaa.

Kokouksen pääagendana oli käydä läpi kauden 2019 toimintakertomus ja tilinpäätös, sekä hyväksyä ne esitettäviksi maanantaina 23.3.2020 (klo 18 Turku-salissa) järjestettävässä yhdistyksen kevätkokouksessa. Dokumentteja saapuivat esittelemään edellisen kauden puheenjohtaja sekä taloudenhoitaja.

Oppiaine järjestää opetusohjelman suunnittelukokouksen 27.2. klo 14-16 Signumin tilassa 208. Myös opiskelijat ovat tervetulleita tilaisuuteen, ja Kanta on lähettänyt aiheesta kutsun jäsenistölleen sähköpostilistan kautta.

3.3. järjestetään Suomen lauseoppi -kurssin ensimmäinen opintopiiri klo 10-12 Quantumin XVIII-salissa. Samana iltana järjestetään myös Kannan ekskursio Turkulaisen Humanistispeksin näytökseen Hotelli Globen arvoitus. Ekskursioon ilmoittautuneille on laitettu sähköpostia asiasta. 5.3. Kanta järjestää vuoden ensimmäisen leffaillan Teutorin Tossussa.

Kokouksen puolesta
Jenni Kitinprami, Kannan Kopo ja KV-vastaava (ja tässä kokouksessa sihteerin sijainen)

Kokouskooste 4.3.2020

Parahin jäsenistö,

Kannan hallitus kokoontui kokoustamaan viime keskiviikkona. Kokouksessa käsiteltiin jälleen monipuolisesti asioita.

Kannan tämän vuoden ensimmäiset bileet ja sitsit järjestettiin helmikuussa. Kanta edusti upeasti niin Penkkaribileissä kuin Insinööri ja humanisti -sitseillä. Lisäksi myyjäiset ja ekskursio Turkulaiseen Humanistispeksiin keräsivät jäsenistöä reippaalla kädellä.

Maaliskuussakin tapahtuu taas paljon: Osman kolkuttaessa jo ovella lähestyvät myös Kannan verenluovutus ja VVV-ilta. Lisäksi on luvassa kevätkokous, Kielaribileet, myyjäiset ja peli-ilta! Maanantaina 16.3. järjestetään Osma-päivystys.

Muutto Arcanumille ja uusi opetussuunnitelma ovat myös meille kaikille ajankohtaisia aiheita. Muuttoaiheinen päivystys järjestetään myöhemmin keväällä.

Toimikunnat ovat aloittaneet toimintansa ja niihin saa jäsenistö vielä kernaasti liittyä mukaan!

Kokouksen puolesta,

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 26.3.2020

Parahin jäsenistö,

Kannan hallitus kokousti ensimmäisen kerran Zoom-ohjelmiston kautta. Koronaviruksen vaikutus näkyi siis niin kokoontumistavan kuin esityslistankin kautta.

VVV-ilta sai uuden ulottuvuuden, kun se järjestettiin VVVVVV-iltana Zoomin kautta. Ihmisiä oli mukavasti ja tunnelma oli hyvä!

Jokainen opiskelija varmasti miettii, kuinka käy vapun. TYY ei ole linjannut vielä mitään, joten myös Kanta odottaa tietoja vapun suhteen. On kuitenkin todennäköistä, että vappuna järjestetään jonkinlaista etäohjelmaa.

Kevätkokouksen ajankohta siirrettiin touko-kesäkuuhun. Kopokooste ja kurssipalautekysely julkaistaan pian.

Toimikunnat toimivat tahoillaan parhaansa mukaan. Jokaisen toimikunnan kokouksista tiedotetaan jäsenistöä.

Kokouksen puolesta,

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 7.4.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus kokousti toistamiseen Zoom-ohjelmiston kautta. Esityslistalla oli rutkasti käsiteltäviä asioita, kuten vappu ja siihen liittyvät tapahtumat.

Suomen kielen ja suomalais-ugrilaisen kielentutkimuksen uudet tuutorit on valittu. Paljon onnea uusille tuutoreille!

TYYn ohjeistuksen mukaan ainejärjestöt toteuttavat tänä vuonna etävapun. Näin tekee myös Kanta ja hallitus onkin keksinyt mukavaa ja monipuolista etävappuohjelmaa. Näistä tapahtumista tiedotetaan jäsenistöä pian. Ohjelmassa on muun muassa sitsit, harjoituspiknik ja poikkitieteellinen liikuntatapahtuma! TYY järjestää parvekeboolin, Liljan patsaan pesun ja sen lakituksen sekä kotipiknikin.

Ennen vappua järjestetään 9.4. Kannan runoilta ja 16.4. hengailuilta. Molemmat järjestetään Zoomin välityksellä.

Kurssipalautekysely on julkaistu ja on tärkeää, että mahdollisimman moni vastaa siihen. Myös hyvinvointikysely julkaistaan pian. Lisäksi nyt on mahdollisuus lainata kirjoja Kannan kirjastosta. Aiheesta on lähetetty sähköpostia.

Vuosijuhlatoimikunnalla oli avoin kokous 9.4. klo 16.

Kokouksen puolesta,

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 21.4.2020

Parahin jäsenistö,

Kannan hallitus kokoontui kokouksen merkeissä jälleen Zoomin välityksellä.

Runoilta ja hengailuilta sujuivat mukavasti. Jäsenistöä oli hyvin paikalla, ja molemmissa tapahtumissa vallitsi rento tunnelma.

Kannan etävappuviikko on käynnissä, ja ohjelmaa on keksitty monipuolisesti! Aiheesta on tiedotettu sekä sähköpostitse että Instagramin välityksellä. Lisäksi osasta tapahtumista on tehty Facebook-tapahtumat. Ei kannata myöskään unohtaa Kannan vappubingoa!

Kurssipalautekysely sulkeutui, mutta 22.4. julkaistiin hyvinvointikysely. On äärimmäisen tärkeää, että jäsenistö käy vastaamassa kyselyyn. Tiedot kesäopinnoista julkaistaan toukokuun aikana. Laitoksen tenttipäivä kesäkuun osalta on peruutettu.

Kevätlukukauden viimeinen päivystys järjestetään 29.4.2020.

Kieleke julkaisee viikolla 19. Vuosijuhlatoimikunnassa on päädytty siihen, että vuosijuhlat järjestetään 10.4.2021 ja paikkana toimii VPK-talo!

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 7.5.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus kokousti jälleen viime torstaina. Puheenaiheita olivat muun muassa mennyt vappu, kevätkokous ja tulevat syksyn tapahtumat.

Vappuviikko järjestettiin tänä vuonna etänä. Kaikki siihen kuuluvat tapahtumat menivät hyvin, ja jäsenistö osallistui mukaan ahkerasti! Erityisesti perinteinen Agricolan viitoitus oli hyvin pidetty.

Kevätkokous järjestetään Zoomin kautta 25.5.2020 klo 18. Aiheesta on lähetetty sähköposti, joka perustelee asian ja kertoo tarkemmat ohjeet kokouksen kulkuun liittyen.

Lisäksi syksyn tulevat tapahtumat olivat vahvasti esillä bileiden ja sitsien suhteen. Fuksiviikkojen ohjelmaa on jo alettu suunnittelemaan niin tuutorien kuin hallituksenkin osalta. Myös tuutoritoiminta on pyörähtänyt hyvin käyntiin. Kaiken lisäksi Kannan logolla varusteltujen heijastimien tilaus on työn alla.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste, kevätkokous, 25.5.2020

Parahin jäsenistö,

Kanta ry:n yhdistyksen sääntöjen mukainen kevätkokous järjestettiin maanantaina 25.5.2020 klo 18.00. Poikkeusolojen vuoksi annettu laki mahdollisti kokouksen pidettäväksi etäyhteyksin kyseisenä ajankohtana.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nelli Mäkitalo ja sihteeriksi Eeva Pasanen. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Merena Aaltonen ja Anna Hollo.

Kokouksen aluksi hallituksen puheenjohtaja, Ilkka Olkku, kertoi Kannan kuulumiset ja yleisen tilanteen. Vaikka kevät on ollut poikkeuksellinen, ovat Kannan asiat hyvin. Lisätalousarvio tullaan tekemään syksyllä koronatilanteen vuoksi.

Vuoden 2019 toiminnantarkastuskertomusta, toimintakertomusta ja tilinpäätöstä käytiin tarkasti läpi asianomaisten toimesta. Muutamia huomautettavia seikkoja havaittiin, jotka otettiin huomioon. Tämän jälkeen vuoden 2019 hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 30.7.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus palailee pikkuhiljaa kesälomilta ja on valmiina syksyyn! Uudet fuksit saapuvat tuota pikaa ja tuutorit ovatkin suunnitelleet mahtavaa ohjelmaa ja tekemistä fuksien päänmenoksi ja perehdyttämiseksi.

Koronavirus vaikuttaa edelleen tuleviin tapahtumiin. Kannan hallitus seuraa tarkasti hallituksen ja TYYn ohjeistuksia.

Kesän aikana vietettiin toivotut kesäsitsit, jotka olivat tunnelmaltaan rennot ja kesäiset.

Syksyksi on luvassa fuksien orientaatioviikon lisäksi muun muassa huikeita sitsejä, bileitä sekä kulttuuri- ja liikuntatapahtumia! Tällaisia ovat esimerkiksi saunailta 26.8., Fenn(ougr)istinen baarikierros 27.8. ja kastajaiset 3.9.

Myös toimikunnat ovat olleet kesälomilla. Vuosijuhlatoimikunta kokoustaa pian, ja lisäksi historiikin osalta on päästy taas arkistojen ääreen.

Myös fyysiset päivystykset alkavat taas. Ensimmäinen päivystys järjestetään Kannan toimistolla 31.8.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 10.8.2020

Parahin jäsenistö,

Kannan hallitus kerääntyi kokoustamaan muun muassa syksyn tapahtumien merkeissä toimistolle. Fuksit saapuvat hyvinkin pian, ja siihen liittyen tuutoriesittelyt on nyt julkaistu Kannan Instagramissa!

Vallitseva epävarmuus muun muassa syksyn järjestettäviin tapahtumiin liittyen puhutti kokouksessa. Tapahtumia on kuitenkin suunniteltu ja niistä tiedotetaan pian.

Vuosijuhlakokous järjestetään pikimmiten. Lisäksi historiikin tekeminen etenee mallikkaasti.

Päivystykset alkavat myös piakkoin. Päivystyksiin tultaessa on muistettava turvavälit ja hyvä käsihygienia. Toimistolla onkin toistaiseksi hygieenisyyssyistä luovuttu käsipyyhkeistä ja siirrytty käsipaperin käyttöön. Lisäksi jokaisen käytössä on käsidesiä. Ethän tule kipeänä paikalle.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 17.8.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus kokousti jälleen mielessään fuksit ja syksyn tapahtumat.

TYY antoi laajan ja kattavan ohjeistuksen koskien tapahtumien järjestämistä. Jokaisessa tapahtumassa tulee olla hygieniavastaava, jolle ilmoittaudutaan, ja joka merkitsee osallistujien nimet nimilistaan. Nimilistoja säilytetään kolme viikkoa, jonka jälkeen ne hävitetään asianmukaisesti. Nimilistojen tarkoituksena on mahdollisten tautiketjujen jäljittäminen. Lisäksi jokaisessa tapahtumassa tulee noudattaa 1,5 metrin turvavälejä. Jos tämä ei onnistu, noudatetaan maskisuositusta. Kannan tapahtumia onkin järjestetty nyt ulkona ohjeiden mukaisesti.

Kanta osallistui Indexin järjestämiin sivuainemessuihin. Tulevia tapahtumia ovat muun muassa kastajaiset (3.9.), TYYn avajaiskarnevaali (4.9.) ja fuksisitsit (22.9.)!

Tuutorointi on edennyt mahtavasti fuksien saapuessa. Lisäksi Info-Kieleke on nyt julkaistu. Vuosijuhlatoimikunta kokousti maanantaina, ja ensimmäinen päivystys järjestetään 31.8.

Kulttuurisopo Reetta jättää tehtävänsä. Pestiin valitaan seuraaja ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa myöhemmin syksyllä.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 10.9.2020

Parahin jäsenistö,

Kannan hallitus kokousti esityslistallaan paljon tärkeitä asioita. Yksi tärkeimmistä oli talousarvion muutosesityksen hyväksyminen.

Talousarviota käytiin kokouksessa tarkasti läpi kohta kohdalta. Koronan vuoksi talousarvioon on tehty muutoksia. Arviota ei kuitenkaan hyväksytty vielä, sillä hallitus haluaa olla tarkka ja huolellinen asian suhteen. Asiaa käsitellään seuraavassa kokouksessa.

Menneitä tapahtumia olivat muun muassa saunaton ilta, fenn(ougr)istinen pussikaljavaellus sekä kastajaiset. Kaikki tapahtumat sujuivat hyvin, ja fuksit saivat perinteisen kasteen kastajaisissa.

Olemme saaneet paljon uusia jäseniä, jotka kaikki hyväksyttiin tässä kokouksessa. Tervetuloa Kantaan, uudet jäsenet!

Päivystykset järjestetään taas etänä ja niistä lähetetään Zoom-linkki sähköpostilistalle.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 13.9.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus kerääntyi kokoustamaan jälleen etäyhteyksin.

Talousarvion läpikäymistä jatkettiin. Koska haluamme olla tarkkoja, on taloudenhoitajamme ottanut yhteyttä TYYn taloussihteeriin asioiden varmistamiseksi. Näin ollen talousarviota ei vielä hyväksytty, vaan sen käsittelyä jatketaan ensi kokouksessa.

22.9. järjestettävät fuksisitsit on peruttu vedoten TYYn linjaukseen koronaan liittyen. Samana päivänä järjestetään kuitenkin jo keväältä tuttu etähengailuilta! Illassa on luvassa pientä ohjelmaa ja mukavaa hengailua. Zoom-linkki lähetetään ennen tapahtuman alkua. Fuksisitsit järjestetään alustavasti 16.10.

Kannan upeaa collegea voi nyt taas tilata 4.10. asti! Ohjeet on lähetetty sähköpostin kautta, ja lisäksi ne löytyvät myös Kantamuksesta.

Päivystykset jatkuvat etänä ja niistä lähetetään Zoom-linkki.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 24.9.2020

Parahin jäsenistö,

Kannan hallitus kerääntyi yhteen sekä fyysisesti että etäyhteyksin turvavälit ja muut tarvittavat asiat huomioiden.

Hallitus käsitteli jälleen talousarvion muutosesitystä. Talousarvioon oli tehty tarvittavia muutoksia, ja taloudenhoitajamme onkin tehnyt suuren työn asian suhteen. Saimme talousarvion hyväksyttyä ja näin ollen se voidaan viedä yhdistyksen ylimääräisen kokoukseen, jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Menneenä tapahtumana käsittelimme etähengailuillan. Iltaan osallistui runsaasti kantalaisia, ja tunnelma oli hyvä! Tulevia tapahtumia varjostaa edelleen korona, johon liittyen TYY on jakanut viikot värien mukaan punaiseen, keltaiseen ja vihreään. Tarkemmat linjaukset löytyvät TYYn sivuilta. 30.9. vietettiin peli-iltaa Zoomissa. TYYn ympäristösiipi järjestää Kestävän kehityksen viikon 12.–18.10. Muita tulevia tapahtumia ovat Syysseikkailu Joonaksen kanssa 8.10. ja peli-ilta Turku-salissa 15.10. Peli-illasta tulee tarkemmat ohjeet myöhemmin.

Kielekkeellä oli avoin kokous torstaina 1.10. Seuraavan numeron teemana on luonto. Päivystykset jatkuvat etänä.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste 5.10.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus teki uuden aluevaltauksen ja kokousti turvavälit huomioiden Proffan Kellarin pienessä kabinetissa.

Yhdistyksen ylimääräinen kokous järjestetään torstaina 22.10.2020. Kokouksessa valitaan muun muassa Kannalle uusi kulttuuri- ja sosiaalipoliittinen vastaava.

Menneenä tapahtumana käsiteltiin Etäpeli-ilta, jossa sukkakutimet viuhuivat ja tunnelma oli mukava. Tulevia tapahtumia ovat muun muassa 15.10. Peli-ilta Turku-salissa, 26.10. Runoilta Kampuskappelissa ja 30.10. Halloween-sitsit Zoomissa.

Perinteinen Äänne- ja muotorakenteen opintopiiri järjestetään fukseille keskiviikkona 14.10. klo 12 Naturan salissa XIV. Lisäksi Semantiikka, pragmatiikka ja vuorovaikutus -kurssista julkaistaan QA-lomake, johon saa esittää kysymyksiä ja vastaukset niihin julkaistaan ennen tenttiä.

Päivystykset jatkuvat edelleen etänä Zoomissa.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste, 14.10.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus kokoontui jälleen yhteen sekä fyysisesti että etäyhteyksin.

Syysseikkailu Joonaksen kanssa oli menestys ja jäsenistöä oli tullut mukavasti paikalle! Palkinnot olivat huikeita, ja mehu meni kaupaksi. Kanta edusti myös Aleksis Kivi- kerhon seremoniassa 10.10.

Tulevia tapahtumia ovat Halloween-sitsit Zoomissa 30.10. ja syyskokous tämän hetkisen tiedon mukaan 24.11. Kokouskutsu lähetetään myöhemmin.

Ensimmäinen opintopiiri ÄMRi-kurssista pidettiin ja toinen järjestetään vielä ennen ensimmäistä tenttiä. Lisäksi on perustettu työryhmät, joissa ideoidaan opiskelijoiden jaksamisen kartoittamista ja uusien opiskelijoiden rekrytointia.

SKS:n kirjatilauslomake on auki ja sitä kautta pääsee tekemään kirjatilauksen 30.10. asti. Etäosma järjestetään 27.–29.11.

Päivystykset pyörivät hybridimuodossa eli niihin pystyy osallistumaan sekä tulemalla toimistolle että etänä Zoomin kautta. Myös toimiston kahvipannu kuumenee jälleen, mutta muistathan ottaa oman kupin mukaasi.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste, yhdistyksen ylimääräinen kokous, 22.10.2020

Parahin jäsenistö,

yhdistyksen ylimääräinen kokous järjestettiin Arcanumin auditoriossa.

Kannan hallituksen taloudenhoitaja esitteli talousarvion muutosesityksen. Korona on vaikuttanut talousarvion laatimiseen. Esittelyn jälkeen muutosehdotus hyväksyttiin.

Hallitus esitti, että Kannalle valitaan uusi kulttuuri-, sopo- ja yhdenvertaisuusvastaava loppuvuodelle 2020. Kyseiseen pestiin ei ollut tällä kertaa halukkaita, joten pesti jätettiin täyttämättä loppuvuodeksi.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste, 29.10.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus kokoontui jälleen kokouksen merkeissä.

Menneessä peli-illassa vallitsi hyvä tunnelma, ja ihmisiä oli saapunut mukavasti paikalle. Turvavälit pysyivät mallikkaasti, ja kannatustuotteitakin oli myynnissä. Yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa hyväksyttiin lisätalousarvio tälle vuodelle. Kulttuurisopon paikka jäi täyttämättä. Myös runo-ilta järjestettiin.

Syyskokous järjestetään 24.11. klo 17.30 Agoran salissa XXII. Kokouskutsu lähetetään myöhemmin. Sen yhteydessä jaettavat dokumentit on tärkeää lukea ennakkoon. Myös paikalle on tultava ajoissa, jotta kokous saadaan aloitettua ajallaan. Kannan hallitus esittelee hallituspestejä Kannan Instagramissa.

VVVVVV-ilta järjestetään Zoomissa 11.11. Sugrin ja Kannan yhteinen ulkoilutapahtuma liikuttaa jäsenistöjä 5.11. Lisäksi suunnistusta pääsee harjoittamaan, kun Eksy Joukkilassa Joonaksen kanssa järjestetään 19.11. klo 18.30.

Kysely poikkeusajan vaikutuksista opintoihin ja opiskelijoiden jaksamiseen on auki ja se on toteutettu yhdessä Sugri ry:n kanssa. Oppiainepalaverissa keskusteltiin yliopiston ilmoituksesta järjestää myös kevätlukukausi etänä. Jos opiskelijoilla on kommentoitavaa asiaan liittyen, kopomme Jenni toimii viestinvälittäjänä oppiaineen ja opiskelijoiden välillä. Työryhmä koskien uusien oppilaiden rekrytointia ja oppiainenäkyvyyttä kokoontui.

Kannan kirjastoa täydennetään SKS:n kirjatilauksen yhteydessä. Vuosijuhlatoimikunta kokoontui. Kannan osuutta Osmaa varten perustetaan Whatsapp-ryhmä.

Hybridipäivystyksiä jatketaan eli päivystykseen voi osallistua sekä fyysisesti toimistolla että Zoomin kautta etänä.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste, 10.11.2020

Parahin jäsenistö,

Kannan hallitus kokousti vaihteeksi aamulla esityslistallaan jälleen tärkeitä asioita.

Heti kokouksen kärkeen otettiin käsittelyyn toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021. Molemmat käytiin läpi tarkasti kohta kohdalta. Käsittelyiden päätteeksi kumpainenkin hyväksyttiin esitettäviksi jäsenistölle tulevassa Kannan syyskokouksessa.

Humanitas ry:n syyskokoukseen valittiin äänenkäyttäjä. Menneinä tapahtumina käsiteltiin Halloween-sitsit Zoomissa ja Sugrin ja Kannan ulkoilutapahtuma. Tulevia tapahtumia ovat Eksy Joukkilassa -suunnistus 19.11. ja Kannan syyskokous 24.11. Lisäksi pikkujoulut järjestetään 9.12.!

Osmaa varten on perustettu Whatsapp-ryhmä, johon kaivataan kipeästi lisää innokkaita järjestäjiä. Päivystykset jatkuvat hybridimuodossa.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste, 20.11.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus kokoontui ensilumen laskeutuessa maahan.

VVVVVV-illassa oli mukavasti osallistujia, ja myös valittamista tapahtui mallikkaasti illan teeman mukaisesti. Hallitushoukuttelu keräsi kiitettävästi hallitustoiminnasta kiinnostuneita, ja Eksy Joukkilassa sai kantalaiset suunnistamaan Joukkilan ihmeellisessä maailmassa.

Syyskokous lähenee, kun Kannan uusi hallitus valitaan 24.11. Pikkujoulut järjestetään Q-talolla 9.12. Facebook-tapahtuma on luotu ja sieltä voi lukea tarkempia tietoja ja ohjeistuksia.

SKS:n kirjatilaus on saapunut toimistolle. Kirjoja voi noutaa muun muassa päivystysten yhteydessä. Asiasta tiedotetaan. Lisäksi Kannan logolla varustetut heijastimet ovat nyt myynnissä! Niitä voi ostaa Kannan tapahtumista ja päivystyksistä.

ÄMRin toinen opintopiiri järjestettiin onnistuneesti. Oppiainepalaverissa keskusteltiin kandiohjelmiin liittyvistä kolmesta vaihtoehdosta. Päätöksiä asian tiimoilta tehdään joulukuussa.

Osma lähenee ja ilmoittautuminen on nyt auki! Päivystykset jatkuvat totuttuun tapaan ja tämän vuoden viimeinen päivystys järjestetään maanantaina 7.12. Päivystyslinkin löytää Kantamuksesta.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste, syyskokous, 24.11.2020

Parahin jäsenistö,

Kannalle valittiin uusi hallitus tiistaina 24.11.!

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Ilkka Olkku ja sihteeriksi Eeva Pasanen. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Alina Kauppi ja Minnamari Räsänen.

Ilmoitusasioissa kerrottiin tulevista Kannan ja Sugrin pikkujouluista sekä siitä, että Kannan lompakosta on hävinnyt rahaa. Asia selvitetään, ja hallitus tekee kaikkensa asian suhteen. Kielekkeellä on joulukilpailu, johon voi osallistua 14.12. saakka.

Vuonna 2021 jäsenmaksut pysyvät ennallaan. Lisäksi toimintasuunnitelma ja talousarvio saatiin hyväksyttyä vuodelle 2021.

Jännityksen kohotessa tuli aika valita uusi hallitus. Nykyinen hallitus ehdotti uuden pestin lisäystä. Uusi pesti on yritys-, yhteistyö- ja ulkosuhdevastaava, ja ehdotus hyväksyttiin. Kannan vuoden 2021 hallitus on seuraava:

Jenni Kitinprami, puheenjohtaja
Anna Hollo, varapuheenjohtaja
Sara Ijäs, taloudenhoitaja
Mariette Oksanen, sihteeri
Joonas Sillanpää, tapahtumavastaava
Merena Aaltonen, tapahtumavastaava
Aino Kaunismaa, kopo
Elias Kukkonen, kulttuurisopo
Eelis Autio, liikuntasopo
Jasmin Hämäläinen, tiedottaja
Sofia Laine, vääpeli
Eeva Pasanen, yritys-, yhteistyö- ja ulkosuhdevastaava

Osma-vastaaviksi valittiin Merena Aaltonen ja Aino Kaunismaa. Kielekkeen toimitukseen valittiin Erika Löytynoja, Joonas Sillanpää, Hilda Hietanen, Sara Ijäs, Heli Kiiskelä, Ilkka Olkku, Jasmin Hämäläinen ja Mariette Oksanen. Fenniks ry:n hallituksen opiskelijajäseneksi valittiin Eeva Pasanen. Lisäksi valittiin toiminnantarkastajat, varatoiminnantarkastajat ja Osman syyskokouksen äänenkäyttäjät.

Jäsenvastaava kävi läpi erotetut henkilöt, ja lisäksi keskusteltiin yhdistyksen sääntöjen 3§:stä ja sen soveltamisesta.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste, 4.12.2020

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus kokousti joulutunnelmissa.

Syyskokouksessa hallitus kertoi, että Kannan lompakosta on hävinnyt rahaa. Hallitus ottaa asian hyvin vakavasti ja on lähestynyt jäsenistöään sähköpostilla. Asiasta tehdään rikosilmoitus. Tilanteesta johtuen hallitus budjetoi lukon hankkimiseen.

Menneinä tapahtumina käsiteltiin syyskokous, Osma ja dedispiirii. Osma sujui mallikkaasti etänä ja osallistujia oli runsaasti paikalla! Dedispiirissä työskenneltiin ahkerasti.

Koronarajoitusten tiukentuessa pikkujoulut järjestetään Zoomissa.

Kannan Instagramissa on käynnissä joulukalenteri! Päivystysten järjestäminen on päättynyt tältä vuodelta.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri

Kokouskooste, 16.12.2020

Parahin jäsenistö,

Kannan hallitus 2020 kokousti viimeisen kerran jääden joululomalle.

Vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtaja Minnamari Räsänen esitti, että vuosijuhlat siirrettäisiin keväältä syksyyn. Hallitus puolsi esitystä ja näin ollen Kannan vuosijuhlat järjestetään 16.10.2021.

Pikkujoulut järjestettiin Zoomissa, ja fuksien ohjelma oli hienoa! Oppiainepalaverissa kerrottiin, että Nettiopsu poistuu käytöstä vuoden 2021 aikana ja käyttöön otetaan uusi Peppi.

Kokouksen puolesta

Eeva Pasanen, sihteeri