Kokouskoosteet 2021

Kokouskooste, 1.3.2021

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus on kokoustanut jälleen.

Germanican ja Digitin kanssa järjestetyillä ystävänpäivän etähalisitseillä oli hyvä meininki. Kannan levyraatikin oli menestys!

Monia tapahtumia on tulossa. Kanta julistautuu lähipäivinä syrjinnästä vapaaksi järjestöksi! Kannan kulttuurikeskiviikko järjestetään ensimmäisen kerran keskiviikkona 17.3. kello 19 alkaen Zoomissa. Oppiaineemme opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteinen kahvitteluhetki järjestetään 9.4. kello 14. Myös Osma lähestyy hurjaa vauhtia, joten muistakaa käydä ilmoittautumassa!

Kokouksen puolesta

Mariette Oksanen, sihteeri

Kokouskooste, 12.1.2021

Hyvä jäsenistö,

Kannan uusi hallitus kokousti ensimmäisen kerran tiistaina 12.1. Kanta jatkaa toimintaansa (päivystykset, kokoukset yms.) TYY:n punaisen ajan ohjeistuksia noudattaen.

Ensimmäinen Osma-kokous on pidetty ja Osman hallitus on koottu. Fuksisitsit on päätetty siirtää tammikuulta myöhemmäksi kevääseen toistaiseksi määrittelemättömään ajankohtaan. Pedagogisten opintojen haku on auki 4.1.-29.1. ja hakuinfo järjestetään 19.1.

Päivystykset on aloitettu! Ne ovat tuttuun tapaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-14 ja toistaiseksi vain etäyhteytenä.

Kannan kevätkokouksen ajankohdaksi on päätetty alustavasti tiistai 23.3. Seuraavan kerran hallitus kokoustaa perjantaina 29.1. kello 10.

Kokouksen puolesta

Mariette Oksanen, sihteeri

Kokouskooste, 29.1.2021

Hyvä jäsenistö,

hallitus kokousti jälleen perjantaina 29.1.

Luistelutapahtuma ja ompeluilta järjestettiin tammikuussa. Molemmissa tapahtumissa oli hauskaa!

Suomen kielen kehitys -kurssin opintopiiri järjestettiin tällä viikolla. Myös lauseopin kurssia varten on suunnitteilla opintopiirejä.

Kokouksessa pohdittiin ja ideoitiin paljon uusia konsepteja tapahtumien järjestämiseen. Muun muassa 16.2. järjestetään talvirieha, jonka hassun hauskoja tehtäviä julkaistaan etukäteen yksi kerrallaan Kannan someissa. Kannattaa osallistua! Tiistaina 23.2. järjestetään zoomissa myös levyraati!

Vuoden ensimmäinen Kieleke julkaistaan maanantaina 22.2. Kielekkeessä esitellään Kannan uusi vuoden 2021 hallitus.

Kokouksen puolesta

Mariette Oksanen, sihteeri

Kokouskooste, 12.2.2021

Hyvä jäsenistö,

Kannan hallitus kokousti jälleen perjantaina 12.2.2021.

Kanta järjestää levyraadin Zoomissa tiistaina 23.2. kello 18. Facebookista löytyy lisätietoa!
Lauseopin kurssia varten järjestetään kaksi opintopiiriä: ensimmäinen keskiviikkona 24.2. ja toinen maanantaina 8.3.

Kannan kevätkokouksen alustava päivämäärä tiistai 23.3. on virallistettu. Koronarajoitusten vuoksi kokous tullaan järjestämään todennäköisesti etänä.

Kevään Osma-tapahtuma järjestetään 26.-28.3.!

Kokouksen puolesta

Mariette Oksanen, sihteeri