Aurinkoista huhtikuun alkua kaikille!

Kevät alkaa saapua Turkuun vaikkakin pienen lumisateen saattelemana, ja vappukin on aivan kivenheiton päässä. Huhtikuussa Vareessa tapahtuu seuraavaa:

4.4. klo 18.00 vietämme pitkästä aikaa perinteisiä Ukon wakkoja yhdessä Kutu ry:n kanssa tietysti Ukon päivänä. Paikkana toimii Tyy:n sauna, Yo-talo A.
Tarjolla syötävää ja juotavaa ja Ukon päivän jänniä perinteitä. Saunamahdollisuus. Pääsymaksu tapahtumaan 2 euroa.

20.4. on kevätretken aika! Koska retkeä ei ole pariin vuoteen pystytty sattuneesta syystä järjestämään, suuntaamme tänä keväänä tärkeälle ja merkittävälle lähikohteelle, Ravattulan Ristimäelle jossa oppaanamme toimii Juha Ruohonen. Retki alkaa klo 16.00 ja Ristimäen jälkeen saatetaan jatkaa myös muille lähialueen muinaisjäännöksille. Tarkempaa lisäinfoa seuraa myöhemmin!

25.4. Vareen verenluovutus. Muinaiset luovuttajat ryhmään mahtuu 5 halukasta mukaan.

27.4. on Haalarimerkkien ompeluilta, jolloin on siis hyvä tilaisuus laittaa haalarit kuosiin ennen vappurientoja! Saavu siis klo 18.00 alkaen geotalon luentosaliin 111 ja tuo mukanasi ompelutarvikkeet ja merkkisi. Paikan päältä voi myös ostaa Vareen haalarimerkin 2 euron hintaan, maksu käteisellä.

30.4. Vappuetkoilua geotalon parvella. Tyy:n boolien kiertämisen ohessa geotalon parvi on varattu varelaisten käyttöön vappuetkoilua varten aina klo 17.00 saakka. Tarjolla on tietysti vappusimaa ja pientä naposteltavaa.

Huhtikuussa perjantaipäivystysten paikkana toimii Bar Into (Yliopistonkatu 12a) ja aikana tuttuun tapaan klo 18.00.

Mukavaa kevättä,
terkuin
Alina Korte
Vare ry