Vare ry

Turun yliopiston arkeologian opiskelijoiden yhdistys.

Toukokuun tapahtumat

Hei!

Kevätlukukausi alkaa vedellä viimeisiään ja lumisateetkin ovat toivottavasti jo kaikonneet. Tällä viikolla juhlimme vappua perinteisin menoin kahden vuoden tauon jälkeen.

30.04. Vareen vappuetkoilla päivystetään geotalon parvella klo 12-17 välisenä aikana, tarjolla simaa ja pientä purtavaa! Saapua voi mihin aikaan vaan. Vappuaattona on myös Tyy:n järjestöjen vappubooleja tarjolla eri puolella kampusaluetta.

Vareen uljaan mustan lipun voit pongata taas Tyy:n lippukulkueesta, joka starttaa klo 16.45 yliopistonmäeltä ja etenee sieltä kohti perinteistä lakituspaikkaa Taidemuseonmäkeä. Lakitustilaisuus siellä alkaa klo 17.30 ja lakit painetaan päähän klo 18.00, jolloin kannattaa viimeistään ilmaantua paikalle! Lippukulkue jatkaa sieltä vielä matkaansa Runeberginpuistoon Liljan patsaan pesuun ja lakitukseen.

Vappupäivänä 01.05. Tyylikäs vappupiknik Vartiovuorenmäellä säässä kuin säässä. Muistakaa varautua lämpöisillä vaatteilla!

06.05. perjantaipäivystys. Toukokuussa päivystysten paikkana toimii Panimoravintola Koulu. Aikana tuttu 18.00.

10.05. Vareen, Metelin ja Fibulan yhteinen kevään leffailtaputki saatetaan päätökseen totta kai katsomalla Indiana Jones ja viimeinen ristiretki.

13.05. perjantaipäivystys.

18.05. kevään toinen ploggailu! Siivotaan ympäristöä ja nautitaan kevätilmasta. Paikka tarkentuu myöhemmin.

Muistakaa myös vastailla kevään kopokyselyyn! Vastaukset luovutetaan nimettöminä myös oppiaineen henkilökunnalle joten nyt on hyvä hetki antaa omat risut ja ruusut ilmi.

Hauskaa vappua kaikille!

Terkuin
Alina Korte

Huhtikuun tapahtumat

Aurinkoista huhtikuun alkua kaikille!

Kevät alkaa saapua Turkuun vaikkakin pienen lumisateen saattelemana, ja vappukin on aivan kivenheiton päässä. Huhtikuussa Vareessa tapahtuu seuraavaa:

4.4. klo 18.00 vietämme pitkästä aikaa perinteisiä Ukon wakkoja yhdessä Kutu ry:n kanssa tietysti Ukon päivänä. Paikkana toimii Tyy:n sauna, Yo-talo A.
Tarjolla syötävää ja juotavaa ja Ukon päivän jänniä perinteitä. Saunamahdollisuus. Pääsymaksu tapahtumaan 2 euroa.

20.4. on kevätretken aika! Koska retkeä ei ole pariin vuoteen pystytty sattuneesta syystä järjestämään, suuntaamme tänä keväänä tärkeälle ja merkittävälle lähikohteelle, Ravattulan Ristimäelle jossa oppaanamme toimii Juha Ruohonen. Retki alkaa klo 16.00 ja Ristimäen jälkeen saatetaan jatkaa myös muille lähialueen muinaisjäännöksille. Tarkempaa lisäinfoa seuraa myöhemmin!

25.4. Vareen verenluovutus. Muinaiset luovuttajat ryhmään mahtuu 5 halukasta mukaan.

27.4. on Haalarimerkkien ompeluilta, jolloin on siis hyvä tilaisuus laittaa haalarit kuosiin ennen vappurientoja! Saavu siis klo 18.00 alkaen geotalon luentosaliin 111 ja tuo mukanasi ompelutarvikkeet ja merkkisi. Paikan päältä voi myös ostaa Vareen haalarimerkin 2 euron hintaan, maksu käteisellä.

30.4. Vappuetkoilua geotalon parvella. Tyy:n boolien kiertämisen ohessa geotalon parvi on varattu varelaisten käyttöön vappuetkoilua varten aina klo 17.00 saakka. Tarjolla on tietysti vappusimaa ja pientä naposteltavaa.

Huhtikuussa perjantaipäivystysten paikkana toimii Bar Into (Yliopistonkatu 12a) ja aikana tuttuun tapaan klo 18.00.

Mukavaa kevättä,
terkuin
Alina Korte
Vare ry

« Older posts

© 2022 Vare ry

Theme by Anders NorenUp ↑