Vareen vuosijuhlatoimikunnan sekä hallituksen puolesta haluamme toivottaa teidät kaikki oikein tervetulleiksi juhlimaan Vareen 60-vuotisjuhlia kylpylähotelli Caribiaan 15.10.2022! Juhlat alkavat pienellä kilistelyllä kello 18:00, minkä jälkeen nautitaan hyvästä ruuasta, seurasta ja muutamasta puheesta ennen kuin lähdetään tanssilattialle Sam Zimon -yhtyeen tahdittamana. Jatkoille voi siis jäädä paikan päälle. Pukukoodina juhlissa on iltapuku.

Yhden illalliskortin hinta on 50 euroa. Tähän sisältyy juhlien buffet-tyylinen ruokailu juomineen. Myös hotellin baarit tarjoilevat juhlijoita. Juhlien ilmoittautuminen on auki 08.09.2022-29.09.2022 ja ilmoittumaan pääsee tästä linkistä. Jokaisen on ilmoittauduttava erikseen, mutta seuratoiveen voi merkitä lomakkeeseen. Saatte sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisesta sekä maksupyynnön muutaman päivän sisään ilmoittautumisajan loppumisesta. Viimeinen maksu- ja peruutuspäivä on 06.10.

Caribia tarjoaa vuosijuhlien osallistujille hotellihuoneet (economy) yhdeksi yöksi tarjoushintaan. Yhden hengen huone 122e tai kahden hengen huone 130e. Tarjous sisältää aamiaisen. 12 euron lisämaksulla per henkilö saatte myös kylpyläpalvelut käyttöönne vuorokaudeksi. Jos haluatte huoneen tarjoushinnalla, lähetämme teille sähköpostitse koodin, jolla se astuu voimaan. Pysäköinti hotellilla 13e vuorokausi tai 1e/h.

Tästä linkistä pääsette tapahtuman Facebook -sivulle.

Ystävällisin terveisin
Alina Korte & Anniina Kettunen
puheenjohtaja & varapuheenjohtaja
Vare ry