Tervetuloa piltti 2015!

Onneksi olkoon opiskelupaikasta ja tervetuloa Turun yliopistoon biolääketieteen opiskelijaksi!

Olethan muistanut vahvistaa opiskelupaikan ja ilmoittautua yliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi. Ohjeet löydät täältä.

Opiskeluvuotesi starttaa orientaatioviikolla 12.08.2015. Tutustumisviikon aikana tuutorisi johdattavat sinut yliopistomaailman pyörteisiin. Tulet saamaan paljon hyödyllistä tietoa opinnoistasi ja käytännön asioista sekä tutustut opiskelukollegoihisi, tuutoreihisi ja ainejärjestöösi.

In Vitro Aboensis IVA ry:n sivuilta löydät tietoa opiskelusta ja ainejärjestön toiminnasta. Ajankohtaisimmat tiedot löydät facebookistamme. Käy tykkäämässä niin pysyt ainejärjestösi menossa mukana alusta alkaen. Kuin myös facebookissa kaikkien kannattaa käydä liittymässä vuosikurssisi Piltit 2015 –Facebook –ryhmään, jossa pääset heti tutustumaan tuleviin opiskelijakollegoihisi, ja jossa on tarjolla ajankohtaista tietoa syksyn tapahtumista sekä faktaa ja vertaistukea yliopistoelämän aloittamiseen.

Aurinkoista kesää ja tervetuloa mukaan IVA ry:n toimintaan, toivottaa IVA ry:n hallitus ja tuutorit