Yhdistys

IVA AINEJÄRJESTÖNÄ

IVA ry on vuonna 1998 perustettu biolääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Jäsenistö koostuu niin biolääketieteen kandiohjelman nykyisistä ja entisistä opiskelijoista sekä Drug Discovery and Development ja Biomedical Imaging -maisteriohjelmien opiskelijoista. Toiminnasta vastaa hallitus, joka valitaan vuosittain.

Yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa tehdään monipuolisesti niin perinteiden, kuin uusien tapahtumienkin merkeissä. Historiansa ansiosta IVA:lla on kunnia kuulua matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan kattojärjestöön Hybridi ry:n ja sen hallituksessa onkin IVA:lta aina ainakin yksi edustaja. Tuutoritoiminta tapahtuu yhteistyössä ensisijaisesti TLKS ry:n ja THLKS ry:n kanssa. Vuosijuhlia ei järjestetä pienessä ainejärjestössä joka vuosi, mutta syntymäpäiviä juhlistetaan silti aina yhteisen hauskanpidon merkeissä. IVAn jäsenillä on oikeus liittyä myös Tivoliklubiin, joka toimii TLKS ry:n alaisena.

 

HISTORIAA

  • 1998- Terveyden biotieteiden koulutusohjelma perustettiin lääketieteellisen ja matemaatis-luonnontieteellisen tiedekuntien yhteisohjelmana. Kyseessä oli biolääketieteen koulutusohjelman edeltäjä, joka toimi Suomen ensimmäisenä monitieteisenä bioalan koulutusohjelmana.
  • 1998- IVA ry perustettiin.
  • 2011- Koulutusohjelma siirrettiin kokonaan Lääketieteelliseen tiedekuntaan.
  • 2015- Koulutusohjelman nimeksi muutettiin Biolääketiede.


Ota yhteyttä

iva@utu.fi

In Vitro Aboensis ry

Lemminkäisenkatu 2

20520 Turku

Seuraa meitä

fb & ig