Yhdistys

IVA AINEJÄRJESTÖNÄ

IVA ry on vuonna 1998 perustettu biolääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Jäsenistö koostuu niin biolääketieteen kandiohjelman nykyisistä ja entisistä opiskelijoista sekä Drug Discovery and Development, Human Neuroscience ja Biomedical Imaging -maisteriohjelmien opiskelijoista. Toiminnasta vastaa hallitus, joka valitaan vuosittain.

Yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa tehdään monipuolisesti niin perinteiden, kuin uusien tapahtumienkin merkeissä. Historiansa ansiosta IVAlla on kunnia kuulua matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan kattojärjestöön Hybridi ry:n ja sen hallituksessa onkin IVAlta aina ainakin yksi edustaja. Tuutoritoiminta tapahtuu yhteistyössä ensisijaisesti TLKS ry:n ja THLKS ry:n kanssa. Vuosijuhlia ei järjestetä pienessä ainejärjestössä joka vuosi, mutta syntymäpäiviä juhlistetaan silti aina yhteisen hauskanpidon merkeissä. IVAn jäsenillä on oikeus liittyä myös Tivoliklubiin, joka toimii TLKS ry:n alaisena.

HISTORIAA

  • 1998- Terveyden biotieteiden koulutusohjelma perustettiin lääketieteellisen ja matemaatis-luonnontieteellisen tiedekuntien yhteisohjelmana. Kyseessä oli biolääketieteen koulutusohjelman edeltäjä, joka toimi Suomen ensimmäisenä monitieteisenä bioalan koulutusohjelmana.
  • 1998- IVA ry perustettiin.
  • 2011- Koulutusohjelma siirrettiin kokonaan Lääketieteelliseen tiedekuntaan.
  • 2015- Koulutusohjelman nimeksi muutettiin Biolääketiede.


Ota yhteyttä

iva@utu.fi

In Vitro Aboensis ry

Lemminkäisenkatu 2

20520 Turku

Seuraa meitä

fb & ig