Jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Turun yliopistossa biolääketiedettä opiskeleva henkilö, Drug Discovery and Development, Human Neuroscience ja Biomedical Imaging -maisteriopiskelija tai muu alasta kiinnostunut henkilö maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruudesta päättää yhdistyksen syyskokous. Yhdistyksen ikijäsenyyttä voivat yhdistyksen hallitukselta hakea kaikki 5 vuotta varsinaisena jäsenenä olleet henkilöt.

Vuonna 2024 IVAn jäsenyys maksaa 9 € ja sillä IVA tarjoaa sinulle:

-Pääsyn IVAn Toimistolle. Toimistolla käytössäsi on ilmainen kahvi- ja teetarjoilu, tietokoneet ja screeni kotiteattereineen sekä tilaa opiskella yksin tai ryhmässä.

-Edunvalvontaa. IVAn hallitus valvoo biolääketieteen opiskelijoiden koulutus- ja sosiaalipoliittista etua sekä osallistuu opintojen kehittämiseen.

-Oikeuden osallistua IVAn tapahtumiin. IVAn jäsenenä pääset osallistumaan muun muassa bileisiin, sitseille, hengailuiltoihin, kesätyöinfoihin ja lajikokeiluihin.

-IVApostin. IVApostissa IVA tiedottaa omista ja muiden järjestöjen tapahtumista, huomauttaa opiskelijoille ajankohtaisista asioista ja jakaa työpaikkamainoksia.

-Mahdollisuuden hankkia opiskelijahaalarit. IVAn jäsenenä saat mahdollisuuden osallistua haalaritilaukseen ja oikeuden käyttää IVAn keltaisia opiskelijahaalareita. Haalareiden lisäksi voit hankkia myös muita IVA-tuotteita!

-Alumnitoimintaa ja verkostoitumismahdollisuuksia. Alumnitapahtumissa pääset tapaamaan valmistuneita ja kuulet heidän urapoluistaan. IVA on yhteydessä myös Kuopion biolääketieteilijöihin ja järjestää ekskursioita mm. oman alan yrityksiin.

Liity IVAn jäseneksi tällä lomakkeella: https://forms.gle/fKHDLmHJeNXxBHxF7

Täältä voit lukea IVAn jäsenrekisteriselosteen: Ivan jäsenrekisteriseloste

Hae IVAn ikijäsenyyttä: https://forms.gle/4JMzGh7gNunVwH1X7

Lisätietoa jäsenyydestä saat IVAn hallitukselta iva@utu.fi.