Heipä hei!

Tämän viikon torstaina 1.9. järjestetään peli-ilta Kritiikin kanssa klo 18:00. Tapahtumassa pääset pelailemaan kyykkää, mölkkyä, krokettia tai vaikka petankkia. Tapahtuma järjestetään Educariumin kentällä, mutta sateen sattuessa siirrymme Kampuskappeliin. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja juotavaa. Tapahtuma on alkoholiton.

MITÄ? Peli-ilta
MISSÄ? Educariumin kenttä ja sateella Kampuskappeli
MILLOIN? to 1.9. klo 18.00 alkaen
MIKSI? Koska on kivaa pelailla
MITÄ MAKSAA? Ei mitään

Terkuin
Jenni Lahti
Tapahtumavastaava
Vare ry


Outdoor games on the 1st of September!

Join Vare and Kritiikki on the field behind Educarium at 18:00 on Thursday for petanque, crocket etc. Feel free to bring your own games too! We will provide the snacks, but please, let’s keep this evening alcohol-free.

If there’s rain, the event will be moved to the Campus Chapel, Kampuskappeli.