Hei kaikki! 

Joulukuu on alkamassa ja jälleen yksi syyslukukausi alkaa olla taputeltu. Pakkanen ja hento lumisade on saapunut meille Turkuunkin ja ainakin allekirjoittaneella on jo joulufiilis.

Seuraavaksi katsaus Vareen joulukuun tapahtumiin:

08.12. Vareen, Fibulan ja Metelin yhteinen työelämäpäivä Zoomissa klo 17.00  alkaen. Tervetuloa kuulemaan useita erilaisia työnantajia! Tässä tapahtuman Facebook ja Zoom linkki.

Lauantaina 11.12. klo 18.00 alkaen vietetään Vareen pikkujouluja geotalon luentosalissa 111. Tarjolla jouluista purtavaa, erilaisia pelejä ja hyvää seuraa! Tapahtuman Facebook.

14.12. on aika haastaa taas aivonystyröitä kysymyksillä kun vuoden viimeinen etävisa alkaa klo 18.00. Samalla otetaan selvää, kuka vie koko visakauden voiton. Zoom linkki jaetaan sähköpostilistalla myöhemmin.

15.12. Kahden vuoden tauon jälkeen päästään myös viettämään Vareen perinteistä joulupuurotusta klo 12.00-13.00. Tarjolla Geotalon luentosalissa 111 on tuoretta riisipuuroa, glögiä ja muiden opiskelijoiden sekä henkilökunnan seuraa. Tapahtuman Facebook.

  • Perjantaipäivystyksistä ilmoitetaan Vareen instagramissa, paikkana on nykyään Hämeenkadun Portti. Huom. koronapassi vaaditaan.
  • Ja koska koronatilanne on taas mikä on, osallistuthan tapahtumiin vain täysin terveenä ja ilman flunssaoireita

Ihanaa joulukuuta kaikille!

Terkuin
Alina Korte
Vare ry