Tässä koosteena jälleen ensi kuun tapahtumia. Tuttuun tapaan tapahtumista tulee lisätietoa sähköpostitse ja/tai Facebookin kautta lähempänä ajankohtaa.

Ke 2.12. Vareen joulumyyjäiset Juslenian aulassa klo 10-14. Myynnissä Vare-aiheista tavaraa ja jouluisia herkkuja edulliseen hintaan. Näillä näkymin myyjäiset ovat lajinsa viimeiset Jusleniassa, joten kannattaa poiketa!
Ke 9.12. Vareen perinteinen puurojuhla arkeologian seminaarihuonella (Juslenia) klo 12. Tarjolla puuroa ja joulutunnelmaa!
To 10.12. Vareen pikkujoulut klo 18 alkaen Kuralassa. Syömisen ja juomisen lisäksi luvassa myös Vare Awards 2015-voittajien julkistaminen! Äänestysaikaa on 9.12. asti, joten käy ihmeessä Juslenialla Vareen postilaatikolla antamassa äänesi ansiokkaille varelaisille, jollet sitä ole jo tehnyt.
To 17.12. Kulttuurintutkijoiden koppibileet klo 19 alkaen, järjestäjänä Nefa

Keskiviikkokahvituksia ei joulukuussa enää pidetä, koska myyjäiset, puurojuhla ja joululoma. Perjantaipäivystyskutsujakaan ei joulun ja uudenvuoden pyhien aikaan Facebookin kautta ropise, mutta mikäänhän ei estä kokoontumasta tuttuun ja turvalliseen Cosmic Comic Cafeeseen klo 19 vaikka joka perjantai :)

Mukavaa joulun odotusta sekä vuoden vaihdetta kaikille ja nähdään tapahtumissa!