Heissan kaikille!

Toivottavasti joulutauko sujui hyvin ja kaikki ehtivät levätä rankan vuoden päätteeksi. Vuosi on todellakin vaihtunut ja Vareen hallituskausi on myös aloitettu uuden kokoonpanon voimin. Tässä tiedoksi vuoden 2021 hallituksen jäsenet ja vastuualueet:

Saara Mäkelä: Puheenjohtaja
Alina Korte: varapuheenjohtaja, sihteeri, tiedottaja ja tuutorivastaava
Elisa Melasniemi: Tapahtumavastaava
Jenni Lahti: Tapahtumavastaava ja Kritiikki ry:n yhteyshenkilö
Nea Komulainen: Sosiaalipoliittinen vastaava ja ympäristövastaava
Suvi Hyvönen: Koulutuspoliittinen vastaava
Silja Aalto: Taloudenhoitaja
Anniina Kettunen: ISHA-vastaava ja kotisivuvastaava

Kaikkien hallituslaisten sähköpostit yhteydenottoa varten löytyvät kotisivujen kohdasta ”hallitus”.

Ja tuttuun tapaan korona-asiaa: Seuraamme hallituksen kanssa koronatilannetta ja toimimme sen mukaisesti. TYY:llä on tällä hetkellä käytössään punainen aika, joten livetapahtumia ei voida järjestää. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme kevään aikana ottamaan huomioon jäsenten toiveita mm. erilaisista ulkotapahtumista. Huomioitavaa on, että koska tilanteen kehitystä ei voida ennustaa edes viikon päähän, mahdollisia ulkotapahtumia saatetaan keväällä järjestää myös lyhyellä varoitusajalla.

Muistutuksena: Vareen kalenteriprojektin toteutus on jo alkanut hyvällä vauhdilla. Jos olet kiinnostunut liittymään porukkaan mukaan, ota yhteyttä tapahtumavastaava Elisaan! (elisa_melasniemi@hotmail.com)

Ja mikäli haudot mielessäsi pienintäkään ideaa tai toivetta etätapahtuman teemasta tai myöhemmin keväällä toivon mukaan järjestettävistä ulkotapahtumista, please let us know! Voit ottaa yhteyttä suoraa tapahtumavastaaviin tai laittaa viestiä koko hallitukselle osoitteeseen: varehallitus@utu.fi.

Hyvää (ja runsaslumista) alkuvuotta kaikille!