Hei kaikki! Vuosi alkaa olla lopuillaan ja joulukuukin häämöttää jo aivan muutamien viikkojen päässä.

Tässä katsaus Vareen loppuvuoden tapahtumiin:

– Vareen avoin syyskokous järjestetään ensi viikon torstaina 12.11. klo 18.00 alkaen sekä paikan päällä geotalon luentosalissa 111, että etänä Zoomissa. Kokouksessa päätetään Vareen ensi vuoden hallitus, joten nyt olisi mahdollisuus päästä mukaan hallitustoimintaan. Mikäli olet yhtään kiinnostunut, rohkeasti mukaan kokoukseen! Vareen hallitustoimintaan voivat liittyä kaikki vareen jäsenet. Mikäli haluat osallistua kokoukseen paikan päällä, ilmoittauduthan tilarajoitusten ylläpitämiseksi Vareen puheenjohtajalle Antille sähköpostilla (ansalai@utu.fi).

Zoom-linkki syyskokoukseen (Salasana Kaarlo): https://utu.zoom.us/j/63629452957

Muistakaa että myös Varelian toimituskuntaan kaivataan uusia toimittajia! Uusi toimituskunta päätetään Vareen syyskokouksessa, joten kaikki kiinnostuneet paikalle. Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua sähköpostitse Jere Leppäselle (jerlep@utu.fi).

– 27.11. vietetään iltaa etäpelien parissa, tällä kertaa pikkujouluteemalla! Peli-ilta alkaa Zoomissa klo 19.00, joten tulkaa viettämään rentoa jouluntunnelmaista peli-iltaa varelaisten kanssa. Ja tonttulakit mukaan! Linkki Zoomiin ja facebook -tapahtuma julkaistaan myöhemmin.

– Ennen joululomia Vare järjestää 11.12. tunnelmallisen glögihetken ulkona.  Tapahtuma alkaa klo 17.00 kun kokoonnutaan geotalon edustalla ja siirrytään siitä yhdessä joenrantaan glögille. Tervetuloa siis juomaan perinteiset jouluglögit varelaisten kanssa. Muistakaa lämmin kerrospukeutuminen ulkona oloon. ? Facebook -tapahtuma julkaistaan myöhemmin. PERUTTU KORONATILANTEEN VUOKSI.

Tsemppiä kaikille loppuvuoden töihin ja haasteisiin!