Syksy saapuu taas ja on aika toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi alle koottujen tapahtumien merkeissä:

Elokuu

21.8. Tutustumisilta Panimoravintola Koulussa klo 17
Fukseille, tuutoreille ja jäsenistölle avoin ensimmäinen tustumisilta, jossa pääsemme jutustelemaan rennossa ja viihtyisässä ympäristössä. Tuutorit ja fuksit kokoontuvat Tuomiokirkolla klo 16.45 ja kulkevat Kouluun yhdessä.

22.8. Tutustumisilta Tyy:n saunalla klo 18
Toinen mukava ja perinteinen tutustumisilta. Tarjolla pientä naposteltavaa, saunominen vapaaehtoista. Tyy:n sauna sijaitsee Yo-talo A:ssa, eli merenrantaan asti ei tarvitse kävellä.
Huom! Ensimmäinen tunti vain fukseille, tuutoreille ja hallituslaisille.

27.8. Peli-ilta Geotalolla klo 18
Onko Alias-hammasta kolottanut koko vuoden? Jäikö revanssi saamatta Trivial Pursuitissa? Tutustumisiltojen sarja jatkuu lautapeleihin ja tutustumisohjelmaan keskittyvällä peli-illalla, jossa pääsee moikkaamaan fukseja ja vanhoja Kritiikki-kavereita.

28.8. Kaupunkikierros klo 17-19 + jatkot
Kritiikin Tapahtumatoimikunta suunnittelee tänä syksynä fuksien kaupunkikierroksen, jossa pääsee herättelemään harmaita aivosoluja kesän jäljiltä. Paikalle toivotaan erityisesti tuutoreita sekä vanhempia opiskelijoita.
Katso lisää: https://www.facebook.com/events/346072352947834/

30.8.-1.9. Mökkiviikonloppu Aurinkolahdessa klo 16
Enää pari viikkoa lämpimään saunaan ja mukavaan kesän lopetukseen Aurinkolahden perinteisessä mökkiviikonlopussa. Fuksit pääsevät paikalle bussilla tuutorien kanssa. Ilmoittautumisesta ja maksusta tiedotetaan erikseen.
Huom! Perjantaina mökille vain fuksit, tuutorit ja hallituslaiset, muut lauantaina klo 12 alkaen.
Katso lisää: https://www.facebook.com/events/670752850102519/

Syyskuu

3.9. Grilli-ilta henkilökunnan kanssa, Sirkkala klo 16-18
Jäivätkö kesän grilliherkut taas saamatta? On vielä mahdollisuus pelastaa tilanne, sillä henkilökunta järjestää tutustumishenkisen grilli-illan Historicumin edessä Sirkkalan kasarmilla. Nyt on hyvä tilaisuus nähdä tuttuja, mikäli palasit Turkuun vasta ensimmäiseille luennoille.

4.9. Vareen Syysretki Huttalan linnavuorelle
Linnavuoren retkeilyreitillä Kaarinan Piikkiössä pääsee katselemaan maisemia rautakautisen linnavuoren huipulta, ihastelemaan pronssikauden röykkiöitä ja nauttimaan grillailusta laavulla. Lähtöön kokoonnutaan klo 16.15 Tuomiokirkon bussipysäkillä (131), josta noustaan bussiin 702 klo 16.17. Retki kestää noin 3 tuntia, jonka aikana kävellään korkeintaan 5 kilometriä.
Katso lisää: https://www.facebook.com/events/367635980598452/

12.9. Kastajaiset + baaribileet Kritiikin ja Kannan kanssa Night Club Marilynissä
Kastajaisissa on aina kutkuttava tunnelma, oli opiskeluvuosia takana nolla tai yhden käden sormet ylittävä määrä. Arkeologian ja historia-aineiden fuksit kastetaan seremoniallisesti osaksi ainejärjestöä. Kastajaisia ei tarvitse pelätä, sillä tarkoituksena ei ole fuksien nöyryyttäminen vaan mukava kokemus ja opiskelijoiden pitkään kaanoniin liittäminen.
Katso lisää: https://www.facebook.com/events/690628264696740/