Muusa on virallisesti jäänyt kesälomalle. Onneksi me emme ole niin virallisia, että emme silti voisi kesälläkin tehdä kaikkea kivaa. Seuraa facebookia ja tapahtumakalenteria, tapaamme toisiamme kesäisinkin!

Näin puheenjohtajana haluaisin kiittää kaikkia kuluneesta puolesta vuodesta. Olen ylpeä hallituksestamme. Olen ylpeä kaikista hallituksen ulkopuolisista toimijoista. Olen ylpeä yleensäkin kaikista Muusista. Pohjois-Korea bileet huipensivat yhteistyömme muiden taiteidentutkijoiden kanssa ja Mimesiskin on vielä pystyssä.  Jalkapallokausi pyörähti käyntiin ja itse kunkin kunto on kohonnut viime kuukausien aikana. Hopea ei ole häpeä (onpas!), joten päät pystyyn ja tavoittelemaan ensi vuonna sitä kultaista mitalia!

Kuten jo Oheiseenkin kirjoitin: “On oikeastaan aivan loogista, että Muusalla on Rakas Johtaja. Onhan kyseessä Rakas Muusa.”

Tavataan kesällä toreilla ja turuilla, ehkä jokirannassakin!

Syksyä odottaen,

Julia