Huh!

Juuri tällä hetkellä kannatan lämpimästi erittäin kattavien tietotekniikkakurssien järjestämistä yläasteella, lukiossa ja mieluiten vielä yliopistollakin! Tästä lähin, kun näitä sivuja pitäisi päivittää, älkää jääkö odottamaan. Eli kaikki tulevat muusien sukupolvet, älkää luottako siihen, että päivitysongelmat vain jotenkin itsekseen ratkeavat… Niin ei käy!

Eli wordpressin päivitys on nyt tehty, monen epäonnistumisen ja epätoivon hetken jälkeen. Tämä postaus on päivittäjän yleinen itkuvirsi, ja tietenkin testaus siitä, että toimiihan tämä nyt varmasti. Seuraavaksi kysymykseksi noussee varsinaisen sisällön päivitys, mutta se on onneksi jonkun muun ongelma :)

Jos ja kun huomaatte ongelmia ja puutteita sivuilla, niin tulkaahan nykimään hihasta. Epäilen pahasti, että osa vanhoista arkistoista ei ole tällä hetkellä toiminnassa, mutta korjaillaan niitä sitten pikkuhiljaa.

Hyvää alkavaa kevättä Muusille,

Tuike