TYEMYY X TRITONUS 5.4.

Tritonus ja Tyemyy järjestivät reivit Keltaisella talolla hämyisenä kevätiltana. Paikalle saapui kello 21 jälkeen muutama ujo reivaaja. Kellon lähestyessä 22, alkoi sankoin joukoin tulla ihmisiä nauttimaan tunnelmasta ja musiikista. Ihmisvirtaa jatkui lähes koko yön.

Soittajat olivat Tyemyyn puolesta. Soitannat alkoivat klo 22 dubin ja dubstepin muodossa, josta siirryttiin italoon, nu-discoon ja ns. villittelyyn. Suurimman ruuhkan alkaessa house täytti Keltsin. Breakbeat, jungle UK garage sekä tekno toivat piristystä kello 02 tuimaan. ”Viermäjunkkaa ja louhintaa” tapahtui aamuyöstä, ja yön päätti psy- ja metsätrance.

Tanssilattialla vallitsi hikinen ja lämmin tunnelma. Tanssit ja musat veivät mukanaan ja transsista oli vaikea irtautua. Välillä tanssijoiden oli pakko levätä ja siirryttiin keskustelemaan niin musiikista, ihmissuhteista kuin maailmaa koskettavista tapahtumista. Ihmiset olivat ystävällisiä, ihania ja avoimia. Paljon hymyjä näkyi pitkin iltaa ja oli ihanaa kuulla musiikin seasta naurua.

Koko tapahtuma oli menestys ja useimmat jo kyselivät onko lisää samanlaista menoa tulossa. Suosion puitteissa Tritonus ja Tyemyy tekevät mahdollisesti lisää yhteistyötä tulevaisuudessa. Stay tuned, syksyllä lisää!

Vastaa