Käännösbiisisitsit 17.4.

Tritonus järjesti käännösbiisisitsit yhdessä Kääntöpiiri ry:n kanssa. Sitsit pidettiin Q-talolla keskiviikkoiltana. Paikalla oli 25 ihanaa sitsaajaa, jotka jaksoivat laulaa ja nauttia upeasta sitsiseurasta. Illasta saatiin positiivista palautetta, joten mahdollisesti sitsejä tulee lisää!

Illan aikana laulettiin legendaarisia suomeksi käännettyjä hittikappaleita. Muun muuassa ”Varrella virran”, ”Yes Sir, alkaa polttaa”, ”Kun Chicago kuoli”, ”Suuren meren suolaa” ”Hetki lyö” sekä ”Olen neitsyt”. Perinteisiä sitsilauluja laulettiin väleissä, käännösbiisit olivat kuitenkin niin toivottuja ettei montaa perinteistä ehditty laulamaan. Laulajohtaja sekoili myös illan mittaan sanoissa. Rangaistusta olisi voinut antaa biisien osaamistaidon perusteella- laulujohtaja lupasi skarpata seuraavalla kerralla.

Ruokana oli alkupalaksi salaatti, pääruuaksi kasvissosekeittoa sekä jälkiruuaksi perinteinen vanukas. Ruoka maistui ja juomat hupenivat sitsien aikana nopeaan tahtiin. Osa oli panostanut pukeutumisellaan; 70- ja 80-luvun henki sekä haalarikansa yhdistyivät ja antoivat tilaa toisilleen. Laulutaito kasvoi ja vahvistui illan aikana. Oli ilo kuunnella raikuvaa laulua ja iloista pulinaa. Aikataulussa pysyttiin ja pääpöytää kunnioitettiin. Sitsit olivat onnistuneet ja riehuminen vältettiin.

Vastaa