Indoors outdoors luxury barbecue with finger buffet eli grillikauden avajaiset 19.4.

Pitkäperjantai (ja pitkä perjantai khej rrrräähh) tiivistyi grillikauden avajaisiin. Ensin hallitus kokousti, mutta pian sen jälkeen päästiin aloittamaan grillin sytytys. Perinteinen grillimaisterimme ei ollut paikalla, joten Lauri Kytöjoki toimitti virkaa illan aikana.

Grillin sytyttäminen tapahtui nätisti ja yllättävän helposti eikä hiilloksen syntymistä tarvinnut kauan odotella. Makkarat, kasvisnakit ja parsat saatiin grillattua ja välissä naukkailtiin kesäjuomia. Grillin tuoksu herätti esiin talven ajaksi unholaan painuneet muistot kesästä ja lämmöstä. Taustalla soi groovava musiikki, joka vahvisti ajatusta lämpimistä kesäilloista. Onneksi kesä on kohta täällä!Illanvietto siirtyi sisätiloihin ilman viilentyessä. Haikea, mutta iloinen ja energinen tunnelma jatkui J.Karjalaisen, Sur-rurin ja Red Hot Chili Pepperin tahtiin.

Väkeä ei ilmaantunut enää lisää, joten joukolla suunnattiin jatkoille Porttiin. Osa jatkoi matkaa toisiin juhliin. Grillaus oli niin kivaa, että suunniteltiin sille jatkoa. Saa nähdä grillataanko vappuna, sää sen kertoo.

Vastaa