HurKuTri ystävänpäiväbileet 14.2.

Oli jälleen aika muistaa rakkaimpia ihmisiä ympärillään ja elämässään, joten Hurma, Kuvatus ja Tritonus päättivät järjestää ystävänpäiväbileet Keltsillä. Paikalle kokoontui sankka joukko väkeä, joten rakkautta ei ainakaan puuttunut. Paikalle saapuessaan odotti lämmin vastaanotto hyviä ihmisiä ja iloista musiikkia.

Illan alussa oli havaittavissa pientä jännitystä. Boolim ja sipsin avulla sai osa uskallusta alkaa hytkymään musiikin tahtiin. Keltsillä oli huikea kotibile-olo eikä ahdistava helmikuun pimeys ja lumi näkynyt kenessäkään. Naurua, haleja sekä hymyjä näkyi jokaisella. Bileet jatkuivat aamuyöhön asti ja puolenyön jälkeen uskallettiin siirtyä tanssipöydälle.

Kirjoittajalle oli suuri ilo osallistua ystävänpäivän bileisiin, koska useat ystävänpäivät olen ollut yksin tai muualla. Tarjolla oli donitseja, mikä ilahdutti minua. Kovin monissa bileissä ei sellaisia erikoisherkkuja tule vastaan. Koko bileet olivat onnistuneet, innolla ensi vuonna!

Vastaa