Lohipurjehdus 15.–16.8.2020

Lohipurjehdus 15.–16.8.2020

Tervetuloa Akateemisen purjehdusseuran perinteiselle Lohipurjehdukselle 15.–16.8.2020!

Lohipurjehdus on mainio tapa päästä purjehtimaan viikonlopuksi mukavalla porukalla. Reissun kohokohtana tunnelmallinen loimulohi-illallinen nuotion äärellä. Matkaan lähdetään Turusta venekunnan sopimuksen mukaan joko perjantaina 14.8. tai lauantaina 15.8. ja Turkuun palataan sunnuntaina.

Hinnat:
20 € jäsen
30 € ei-jäsen
Hinta sisältää la 15.8. – su 16.8. yön laiturimaksun, saunan ja loimulohet. Muut kulut, kuten venekohtaiset päivällistarvikkeet, ilta- ja aamupalat sekä ylimääräisten öiden laituripaikat, jaetaan kunkin veneen kesken, joten varaathan mukaan myös käteistä/mobilepaymahdollisuuden. Kipparit, jotka ottavat veneeseensä maksavia gasteja, pääsevät reissulle mukaan ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen alkaa to 6.8. klo 18:00. Ilmoittautumislomakkeen linkki julkaistaan tapahtuman Facebook-tapahtumassa sekä sähköpostitse seuran jäsenille. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja jaetaan venekuntiin Lohipurjehduksen järjestäjien toimesta. Kippareilla on kuitenkin viime kädessä oikeus päättää, kuinka monta gastia veneeseensä ottavat. Kaveria voi siis toivoa samaan veneeseen, mutta emme pysty lupaamaan kaikkien toiveiden toteutumista. Ilmoittautuminen reissulle on sitova.

Jos haluat varmistaa paikkasi reissulla, kannattaa ilmoittautua vapaaehtoiseksi auttamaan reissun järjestelyissä (kaupassa käynti, lohien loimutus ym.).

Tervetuloa mukaan!