A’dventure 2020 – Purjehdusseikkailu Kreikkaan

A’dventure 2020 – Purjehdusseikkailu Kreikkaan

Akateeminen purjehdusseura järjestää jo toistamiseen reissun Välimeren lämpöön purjehtimaan: tänä vuonna lähdemme poikkitieteellisen opiskelijaporukan voimin Kreikan Alimosiin 29.8.-5.9.! Viime vuoden tapaan liitymme Teekkaripurjehtijat TRIPin seuraan, joten luvassa paljon uusia tuttavuuksia! Kannattaa ottaa myös reissun Facebook-tapahtuma seurantaan.

Kenelle?

A’dventure on tarkoitettu Akateemisen purjehdusseuran jäsenille – seuran jäsenet ovat myös Suomen Purjehdus ja Veneily SPV:n jäseniä ja täten myös vakuutettuja veneilytapaturmien varalta.

Jos et vielä ole jäsen, mutta haluaisit reissulle mukaan, voit täyttää liittymislomakkeen täältä! Muistathan myös maksaa jäsenmaksun liittyessäsi. Jäsenmaksut 2020: opiskelijat 20€, muut 40€.

Purjehdustaito ei ole reissulla välttämätön! Reissulle osallistuu paljon kokeneita purjehtijoita, joten sinulla on loistava mahdollisuus päästä oppimaan purjehduksen perusteet rennossa ympäristössä. Jos kuitenkin haluat harjoitella etukäteen, tarjoamme toukokuussa 2020 myös suositun purjehduskurssin, jossa opit gastina toimimisen salat parin teoriaillan ja yhden viikonlopun aikana.

Mitä maksaa?

Akateeminen purjehdusseura hoitaa reissulle asiantuntevat kipparit ja veneiden vuokraamiseen liittyvät asiat. Venevuokra kustantaa noin 470 € (hinta tarkentuu myöhemmin), sis. mm. venevuokra ja depovakuutus, pyyhkeet, lakanat ja veneen loppusiivous. Tästä summasta 240 € maksetaan varausmaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, ja loput n. 230 € maksetaan myöhemmin kesäkuussa.

HUOM! Ilmoittautuminen reissulle on sitova. Peruutustilanteessa varausmaksua ei palauteta, ellei tilalle löydetä uutta lähtijää.

Lentoliput Ateenaan ostetaan itse (noin 300 €, riippuu montako välilaskua olet valmis ottamaan). Paikalla Alimosin satamassa on oltava ihan viimeistään lauantaina 29.8. klo 17.00. Palaamme Alimosiin perjantaina 4.9. viimeistään klo 17, mutta veneessä saa yöpyä vielä yhden yön, eli paluulennon voi ottaa vasta lauantaille 5.9.

Osallistujat maksavat myös venekassaan noin 180-190 €, jolla kustannetaan mm. reissuviikon lounaat, juomat ja satamamaksut.

Iltaisin ruokaillaan yleensä porukalla ravintolassa. Ravintolassa halvimmalla on päästy joskus kuudella eurolla, mutta keskimäärin ravintolaillalliset kustantavat noin 20 € per ilta. Myös veneessä päivällisen kokkaaminen on toki mahdollista.

Miten pääsee mukaan?

Ilmoittautumislomake avataan maanantaina 2.3. klo 12, ja se löytyy täältäIlmoittautumisen yhteydessä keräämme yhteystiedot reissuun liittyvää tiedottamista varten. Voit myös kertoa toiveesi reissukaverista, eli jos veneitä tulee useampi niin pääset varmimmin oman kaverin kanssa samaan veneeseen. Ruoka-aineallergiat kysytään myös venejakoa ajatellen.

Varaamme reissulle uusia veneitä, mikäli ilmoittautumisia tulee tarpeeksi. Lähetämme kaikille mukaan mahtuneille varausmaksulaskun maaliskuun ensimmäisten viikkojen aikana, joten seurailethan sähköpostiasi.

Reissulle päässeiltä kysellään myöhemmin myös henkilötietoja miehistöluetteloa varten (passinro, kotipaikkakunta, syntymäaika). Nämä henkilötiedot luonnollisesti poistetaan Akateemisen purjehdusseuran tiedostoista, kun niitä ei enää tarvita.

Toivottavasti nähdään Kreikassa!

Jotain kysyttävää reissuun liittyen? Kysy lisätietoja hallitus@akateeminenpurjehdusseura.fi