Kauden päättäjäiset

Kauden päättäjäiset

Hei! On tullut aika vetää erittäin onnistunut kausi pakettiin. Kuluneella kaudella ollaa retkipurjehdittu, kilpapurjehdittu, päiväpurjehdittu, koulutuspurjehdittu, shampanjapurjehdittu, syöty rapuja ja nautittu sillistä eli kaikkea sitä mitä aktiivinen opiskelijapurjehdusseura voi veneensä kanssa tehdä. 🙂

Seuran tapahtumatoimikunta kutsuu kaikki jäsenet ja seuran toiminnasta kiinnostuneet osallistumaan purjehduskauden päätösjuhlallisuuksiin 17.11 kello 18:00 Vanhan rahtilaivan messin kabinettitiloihin pikkusitseille. Tarjolla on valikoima ruokaa Messin listalta (ranskalaisia perunoita ja muuta mukavaa) Tapahtuman hinta on 5€ jäsenille ja kiinnostuneille 15€. Juomat omaan piikkiin -10% alennuksella tiskiltä. (Illan aikana jätetty jäsenhakemus oikeuttaa madallettuun hintaan.) Ohjelmassa yhteislaulua, kauden kuvakooste ja rentoa menoa. Pukukoodi aftersail.

Paikalle kannattaa saapua polkupyörällä tai varautua pieneen kävelylenkkiin n.1,3km päähän salaiseen jatkopaikkaan jossa on tarjolla sauna ja lisää illanviettoa.

Ensimmäisessä illanviettopaikassa on suuri televisio josta voimme katsella ruokailun lomassa kuvia – Ja haastankin jokaisen seuran toimintaan osallistuneen ryhmän jäsenen kaivamaan vähintään yhden kuvan joka voidaan laittaa osaksi kauden kuvausta. Parhaasta kuvasta tuntuva palkinto!