Tritonuksen vuodesta 2019

Tritonuksen vuoden 2019 hallitus valittiin syyskokouksessa ja puheenjohtajaksi valittiin Iida Mansikka. Tritonuksen nettisivua ja blogia pyritään päivittämään aina tapahtumien ja ekskursioiden jälkeen, joten täältä voi käydä lukemassa fiiliksiä. Jos jäsenistöllä on tahtoa ja halua kirjoittaa tapahtumista ja retkistä, voi ottaa yhteyttä nettisivuvastaavaan (pestit ja henkilöt löytyvät ”hallitus” välilehdeltä). Tritonuksen vuodesta on tulossa huikea! Lopuksi vielä puheenjohtajan mietteitä tulevasta vuodesta.

”Uusi vuosi pyörähti käyntiin pari viikkoa sitten ja Tritonuksen hallitus kokousti jo ensimmäistä kertaa toisella viikolla. Kasassa on motivoitunut ja innokas porukka, joka saa varmasti paljon aikaseksi tulevan vuoden aikana. Hallituksen lisäksi otamme tietenkin tapahtumaehdotuksia ja -vinkkejä vastaan jäsenistöltä mielellämme. Ole siis yhteyksissä johonkin hallituksen jäseneen, mikäli sinulta löytyy hyviä ehdotuksia, niin viedään ideaa eteenpäin!

Melkoista myllerrystä on luvassa ainejärjestötasolla myös tänä vuonna, kun mediatutkimuksen ja taidehistorian vanhat ainejärjestöt kevään aikana laittavat pillit pussiin  (hienompi ilmaisu) ja perustetaan MeMuTan uusi ainejärjestö! Yhteistyökuviot ovat toivottavia uudistuksen jälkeen, mutta nähtäväksi jää mitä tulevaisuus todellisuudessa tuo tullessaan.

Tritonus on vuonna 2019 järjestämässä jäsenistölleen paljon mielenkiintoisia tapahtumia, unohtamatta tietenkään perinteitä. Kevään tapahtumina ovat mm. Uuden järjestön ristiäisbileet (31.1.), Levyraati ja jami-ilta (12.2.), HurKuTrin (viimeiset) ystävänpäiväbileet (14.2.), Nousiainen (5.3.), Taite-sitsit (27.3.), Tritonus-risteily ja paljon muuta unohtamatta Vapun menoja!

Itse huitelen vuoden ajan vielä pitkälti yliopiston ulkopuolella konservatoriolla, ennen kuin palaan maisteriopintojeni pariin. Nähdään siis luultavimmin Tritonuksen tapahtumissa, ja tervetuloa myös moikkaamaan keikoille kuluvan vuoden aikana!”

– Puheenjohtaja, Iida Mansikka

Vastaa