Tritonuksen blogi ja ohjeet julkaisujen lähettämiseen

Tritonus on päättänyt perustaa blogin, jonne opiskelijat voivat lähettää musiikkiaiheisia tekstejään, esimerkiksi kurssitöitään. Blogin ylläpidosta vastaa hallituksen jäsen, jonka tiedot löytyvät Yhteystiedot-välilehdeltä. Julkaistaviksi tarkoitetut artikkelit lähetetään siis hallituksen blogivastaavalle.

Jäämme innolla odottamaan ensimmäisiä julkaisuja!

OHJEET JULKAISUJEN LÄHETTÄMISEEN

Julkaisun pituutta ei ole määritelty, mutta koska se julkaistaan blogityyppisesti, jo viisisivuinenkin teksti saattaa olla pitkähkö. Tarkistathan ennen lähettämistä kirjoitusvirheet. Ennen julkaisemista ylläpitäjä tekee vielä viimeisen tarkistuksen, mutta hyvä olisi, jos teksti olisi mahdollisimman julkaisukelpoinen jo lähetettäessä. Mahdolliset lähteet voit kirjoittaa julkaisun loppuun.

Aiheiden tulisi linkittyä musiikkiin, mutta tekstilajia ei ole määritelty. Voit siis lähettää esseen, lyhyemmän kritiikkitekstin tai muun arvostelun. Blogi on hyvä lähtökohta harjoitella kirjoittamista niille, jotka haluavat myös tulevaisuudessa kirjoittaa julkaisuja.

Julkaisut arkistoidaan aakkosjärjestyksessä sukunimen mukaan Julkaisuarkistoon, joka löytyy Blogin alavalikosta.

Vastaa