Tervetuloa viettämään TPO:n ja SHOn kanssa (toivottavasti aurinkoista) kesäpäivää Aurinkolahteen tiistaina 1.8.!

Kesätapaaminen tosiaan järjestetään tällä kertaa Turun Aurinkolahdessa (Ukko Suden tie 10) tiistaina 1.8. klo 15 alkaen. Myöhemminkin voi saapua!

Aurinkolahteen pääsee kätevästi Turun paikallisliikenteellä. Bussit no:t 50 ja 51 lähtee Turun kauppatorin laidalta. Kuskilta voit pyytää apua, jotta osaat jäädä Oriniemen päätepysäkillä pois. Päätepysäkiltä kävelymatkaa on enää pari sataa metriä hiekkatietä pitkin. Venesataman jälkeen kun kääntyy tienhaarasta aina vasemmalle, löytää helposti perille.

Ohjelmassa on ohjelmaa, rentoa hengailua ja tequilaa, grillailua, saunomista sekä leikkimielistä kisailua – mahdollisuuksien mukaan järjestämme mökkiolympialaiset. Myös mahjongin pelaaminen ja viski- ja sikarikerhon kokoontuminen on mahdollista, mikäli osallistujat niin haluavat.

Osallistumismaksu on viisi euroa (5€), joka maksatetaan kortilla tai käteisellä paikan päällä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata halutessasi itsellesi myös yhteisruokailut:

  • päivällinen/iltapala 5€: hampurilainen ja ranskalaisia, tarjoillaan n. klo 20 tiistai-iltana
  • perinteinen silliaamiainen 10€: tarjolla keskiviikko-aamuna n. klo 9-11.30

Mikäli haluat saunoa ja/tai grillata yhteisten ruokien lisäksi, otathan oman pyyhkeen, uimapuvun halutessasi ja grillattavat mukaan. Eikä omasta pullostakaan haittaa ole, vaikka tequilaa onkin tarjolla.

Osallistujat voivat halutessaan jäädä yöksi Aurinkolahteen. Sisämajoituksessa on paikkoja 18:lle (makuupussit sun muut pitää silti ottaa mukaan), mutta halutessasi voit ottaa myös esimerkiksi oman teltan mukaan.

Seuraavana päivänä (ke 2.8.) Aurinkolahdesta täytyy poistua klo 12.00 mennessä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sulkeutunut.