Toimisto on osakuntalaisten kabinetti, joka toimii sekä viikottaisten kokousten tukikohtana että sekalaisten illanviettojen paikkana. Toimisto sopii sekä juoruamiseen että nukkumiseen(myös suihku löytyy) – mitä kukin pitää tarpeellisena ominaisuutena.

Toimistolle löytäminen voi olla hieman hankala tehtävä ensikertalaisille, vaikka ylioppilastalo Q olisikin tuttu paikka(Nummenpuistokatu 2, 20540 Turku). Toimistolle pääsee talon päädyn portaikon kautta(oven ollessa ei-sulki), sisään päästyäsi eteesi aukeaa yhdistyskäytävä ja vuokratila Vähäheikkilä. Käytävän päässä on jykevä väestösuojaovi. Väestösuojaoven takaa löytyvät portaat yläkertaan ja niiden oikealta puolella Turun yliopiston Pohjalaisen Osakunnan toimisto.

Toimistoon tutustumiseen oivallinen ja ehkä paras tilaisuus on hallituksen kokoukset, joissa pääsee itse vaikuttamaan tulevaan toimintaan, ja samalla jakamaan osakuntalaisten kuulumiset. Rohkeimmat voivat tulla kokeilemaan jääkaapista löytyvää tervaista juomaa, joka virkistää kehoa ja mieltä.

Toimistolla sattuvat tapahtumat kerätään Lörppikseen, joka on kulttuurillisesti ja historiallisesti arvokas teos.