Mitä Osakuntasalille on tapahtumassa? Seinästä puskee köynnökset läpi ja väriloisto sokaisee vastaantulijat! Viinilähde pulppuaa yltäkylläisenä ja kummallisia otuksia hiippailee käytävillä.

Astu lumottuun metsään keskiviikkona 22.3. SKOn ja TPOn johdolla. Metsän sijainti on salainen, mutta taianomainen sisäänkäynti löytyy Osakuntasalin ovelta. Jos metsään haluat tulla nyt (NYT!), niin takuulla sitsaannut! Taikaportin sisäänkäynti avautuu klo 17:45 ja matka Lumottuun metsään alkaa klo 18:00.

Metsästä saattaa löytyä niin keijukaisia, Peuroja, haltioita kuin yksisarvisiakin. Ehkä myös poro. Voit siis halutessasi pukeutua metsän olennoksi tai tulla paikalle omana itsenäsi.

Ilmoittautuminen seikkailulle tapahtuu tällä sivulla hieman alempana. Ilmoittaudu 15.3. klo 23:59 mennessä taiantäyteiselle matkalle läpi Lumotun metsän salojen.

Matka Lumottuun metsään maksaa SKOn ja TPOn jäseniltä 17€ ja muilta 19€. Jotta taikaportti saadaan auki, on rahaa uhrattava Portinvartijan salaisiin rituaaleihin. Rituaalit loihtivat eteesi kolmen ruokalajin kasvismenun, alkusnapsin, kaksi annosta viinilähteestä ja kahvin aveceineen. Lumotussa metsässä juomat osaavat itse päättää sisältävätkö ne alkoholia vai eivät! Maksa siis matkasi etukäteen seuraavin tiedoin:

Saaja: Turun yliopiston pohjalainen osakunta ry
Tilinumero: FI84 5711 1350 5954 65
Viitenumero: 2231
Hinta: 17€ jäsenille, 19€ muille


TL;DR
MITÄ? Sitsit Lumotussa metsässä
MISSÄ? Osakuntasalissa
MILLOIN? Ke 22.3. klo 18:00
PUKUKOODI: Teeman mukainen tai lumoava smart casual
KUI PAL? 17€/19€
KUI? Koska sitsit.

Ilmoittautuminen on sulkeutunut.