Tervetuloa yhdistyksen syyskokoukseen Sirkkalan aulaan tiistaina 26.11.2019 klo 16. Tarjolla on teetä, kahvia ja perinteisen jouluista purtavaa.

Syyskokouksessa hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan yhdistyksen hallitus ja Ekho-lehden toimituskunta toimikaudelle 2020. Lisäksi valitaan Prometheuksen yhdistymistyöryhmään, joka perustetaan yhdessä Muusan kanssa. Jokaisella jäsenellä on äänioikeus ja mahdollisuus asettua ehdolle hallituksen tai Ekhon toimituskunnan virkoihin. Hallitusvirkaa voi hakea, vaikka ei pääsisikään paikalle kokoukseen. Laita siinä tapauksessa viestiä puheenjohtajalle esimerkiksi sähköpostilla.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta yhdistystoiminnasta tai Prometheus ry:stä päästäksesi mukaan Promen hallitukseen. Innokkuus ja valmius käyttää vapaa-aikaa yhteisen hyvän vuoksi ovat tärkeimmät ominaisuutesi. Kaikkiin tehtäviin saa perehdytyksen.

Tule ihmeessä mukaan tutustumaan yhdistystoiminnan saloihin, vaikka et olisikaan kiinnostunut hallituspesteistä. Kokouksessa päätetään Prometheuksen ehkä viimeisen toimintavuoden tavoitteista, Promen ja Muusan yhdistymissuunnitelmista, juhlatoiminnasta,  yhdistyksen rahankäytöstä ja muista kaikkia jäseniä koskevista asioista.

Esityslista alla. Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi lähetetään viimeistään viikkoa ennen sähköpostilla. Lisätietoja syyskokouksesta, hallitustoiminnasta tai muista asiosta saa laittamalla viestiä puheenjohtajalle tai hallituksen sähköpostilistalle prohalliteus@utu.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Vuoden 2019 hallituksen puolesta,
Milja Majanlahti, puheenjohtaja

**

Turun yliopiston yleisen kirjallisuustieteen opiskelijoiden yhdistys Prometheus ry

Syyskokous 26.11.2019 Sirkkalan aulassa (Kaivokatu 12)

Esityslista
1§ Kokouksen avaaminen
2§ Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
3§ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4§ Esityslistan hyväksyminen
5§ Vuoden 2019 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
6§ Jäsenmaksun suuruuden vahvistaminen
7§ Vuoden 2019 hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin, taloudenhoitajan ja muiden hallituksen jäsenten valinta
8§ Toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien valinta
9§ Yhdistyksen Ekho-julkaisun päätoimituksen valinta
10§ Yhdistymistyöryhmän jäsenten valinta
11§ Muut mahdolliset asiat
12§ Kokouksen päättäminen