Prometheuksen vapaa-ajantoiminnan näkyvimmän osan muodostavat erilaiset juhlat. Niistä keskeisimpiä ovat vapun ja muiden yleisten opiskelijarientojen lisäksi perinteiset mökkiretket ja mannusjuhla, naamiaisten merkeissä juhlistettava “maaliskuinen juhannus”. Vaikka perinteiset juhlat rytmittävät mukavasti lukuvuotta, käytännössä muutamme arjen juhlaksi myös aina kun siltä tuntuu.

Toisaalta promelaiset tapaavat myös viettää laatuaikaa lautapeli- ja elokuvailtojen sekä mutkattoman hengailun merkeissä. Ulkopelikautena pelaamme pelejä jalkapallosta huispaukseen, ja keväisin Prometheuksen edustusjoukkue kohtaa muut taiteiden tutkimuksen laitoksen ainejärjestöt viihteellisessä TaiteCupissa. Virkistystä  ja vatsantäytettä opiskelijan arkeen tuovat vohvelipäivystykset, ja promelaisista saa myös säännöllisesti seuraa Yliopistoliikunnan ryhmäliikuntatunneille.

Erilaiset kulttuurimenot kuuluvat oleellisesti Prometheuksen vapaa-ajantoimintaan. Teemme retkiä teatteriin, konsertteihin, gallerioihin, elokuviin ja tapahtumiin niin Turkuun kuin kauemmaksikin – sinne, mihin kiinnostusta on.

Promen toimintaa suunnitellaan kahdesti kuussa hallituksen kokouksissa, jotka nimestään huolimatta ovat kaikille promelaisille avoimia leppoisia organisaatiotuokioita. Jos sinulla on ideoita siitä, mitä meidän pitäisi yhdessä tehdä, kokoukseen saapuminen on paras väylä niiden julki tuomiseen – ja hyvä keino pysyä meiningeissä mukana.

Miksi Prometheuksen toimintaan kannattaa osallistua? Yliopisto on iso paikka pienelle opiskelijalle, liian iso kenenkään viiteryhmäksi. Prometheuksen kaltaiset ainejärjestöt ovat useimpien opiskelijoiden lähimpiä yhteisöjä yliopistomaailmassa – se porukka, josta löytyvät kaverit luennoille, piknikille ja baariin. Prometheuksen toiminnan kautta pääset viettämään opiskeluvuosiasi mitä mainioimmassa seurassa, yhdessä tehden ja elämää ihmetellen.

Seuraa tiedotusta, rohkaise mielesi ja tule mukaan!