Hei promelaiset!

Tervetuloa yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen Sirkkalan aulaan 1.10.2019 klo. 18. Kokouksessa käsitellään hallituksen täydentämistä sekä tarkastetaan talousarvion ajantasaisuus ja mahdollisesti tehdään siihen muutoksia. Esityslista löytyy tämän viestin lopusta.

Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille, ja jokaisella jäsenellä on äänioikeus sekä oikeus asettua ehdolle hallitukseen. Valtakirjalla on mahdollisuus asettua ehdolle mutta ei äänestää. Valtakirja hoituu lähettämällä puheenjohtajalle viestiä. Fuksit, muistakaa liittyä jäseniksi ennen kokousta: https://forms.gle/QGZU7gyjwhUxBydi7

Promen hallitukseen vapautuu loppuvuodeksi kaksi virkaa. Nyt on siis hyvä mahdollisuus liittyä kokeilemaan, miltä hallitushommat tuntuvat! Pestit alkavat heti ylimääräisestä kokouksesta ja jatkuvat tämän kalenterivuoden loppuun.

Hallitukseen haetaan ensisijaisesti koulutuspoliittista vastaavaa ja juhlavastaavaa. Molemmat virat sopivat hyvin sekä vanhemmalle että uudelle opiskelijalle. Virkoihin valitut saavat huolellisen perehdytyksen virkoihinsa toiselta samassa virassa toimivalta kokeneemmalta hallituslaiselta. Pesteihin ei siis vaadita aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta – into ja sitoutuminen riittävät!

Nähdään kokouksessa!

Vuoden 2019 hallituksen puolesta

Milja Majanlahti

Puheenjohtaja

**

Yhdistyksen ylimääräisen kokouksen esityslista

1§ Kokouksen avaaminen

2§ Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

3§ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

4§ Esityslistan hyväksyminen

5§ Hallituksen täydentäminen

6§ Vuoden 2019 talousarvion tarkastaminen ja muutokset

7§ Kokouksen päättäminen