Vaikka Prometheuksen toimintaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki yleisen kirjallisuustieteen pää- ja sivuaineopiskelijat, pyydämme sinua harkitsemaan myös viralliseksi jäseneksi liittymistä.

Jäseneksi liittyminen on tärkeää, koska Prometheuksen toiminta rahoitetaan kokonaisuudessaan jäsenmaksuilla ja ylioppilaskunnan toiminta-avustuksilla, joiden suuruuteen jäsenten määrä vaikuttaa. Jäsenyys on tehokas tapa osoittaa tukensa. Jäsenyyden myötä saat muun muassa äänioikeuden virallisissa kokouksissa, ilmaisia vohveleita ja muuta kestitystä Prometheuksen tapahtumissa sekä rahanarvoisen jäsenedun Alfa Antikva -divarista.

Jäseneksi liityt täyttämällä jäsenyyslomakkeen sekä maksamalla jäsenmaksun lomakkeen ohjeiden mukaisesti.

Jäsenrekisteriä ylläpitää Turun yliopiston yleisen kirjallisuustieteen opiskelijoiden yhdistys Prometheus ry. Yhteyshenkilöinä toimivat puheenjohtaja Milja Majanlahti (milja.s.majanlahti@utu.fi) ja taloudenhoitaja Essi Stenberg (ekaste@utu.fi). Rekisteriä ylläpidetään, sillä yhdistyslaki vaatii yhdistyksiltä tietoa jäsentensä koko nimestä sekä kotipaikkakunnasta. Tiedotusta varten lomakkeessa pyydetään myös jäsenten sähköpostiosoitetta. Koska Prometheus on TYY:n alainen järjestö, pyydämme tietoa myös siitä, opiskeletko kirjallisuustiedettä Turun yliopistossa. Jäsenrekisterin ainoa tietolähde on yllä linkitetty lomake.

Lomakkeella kerätyt tiedot ovat vain Prometheuksen hallituksen nähtävissä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai hyödynnetä muussa mainonnassa. Tiedot siirretään lomakkeelta viralliseen jäsenrekisteriin, joka on vain yhdistyksen nimenkirjoitusoikeudellisten jäsenten hallussa.