Adaptus ry on hoitotieteilijöiden oma ainejärjestö Turun yliopistossa. Adaptuksen jäseneksi voivat liittyä hoitotieteen laitoksen perus- ja/tai jatko-opiskelijat sekä alumnit.

Adaptuksen jäseneksi liittyminen on edullista, helppoa ja vaivatonta. Liittymällä jäseneksi saat lukuisia jäsenetuja, joista on sinulle hoitotieteen opiskelijana hyötyä.

Jäsenmaksu yhdelle lukuvuodelle on 18€. Jäsenmaksu suoritetaan syyslukukaudella ja on voimassa kaksi lukukautta (syksy ja kevät) eli maksamalla jäsenmaksun jäsenyytesi on voimassa kuluvan lukuvuoden. Jäsenmaksun eräpäivä on aina 30.9. Vaihtoehtoisesti voit myös maksaa koko opiskeluajan jäsenyyden (3 vuotta) yhdellä kerralla, jolloin hinta on 50€. 

Jäsenenä saat tuntuvia etuja, kuten                            

  • Säännölliset tiedotteet tärkeistä tapahtumista, menovinkeistä, jäseneduista ym.
  • Adaptuksen Moodle –sivuston käyttöoikeudet
  • Ilmaisia jäsentapahtumia, alennuksia pääsymaksuista yms.

   LIITTYMINEN ON HELPPOA

  1. Täydennä tietosi Adaptuksen jäsentietolomakkeeseen osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/811f111f-2d29-4d94-9df9-bf617d6033f1?displayId=Fin1546932.
  2. Maksa jäsenmaksu (ohjeet alla) 

Suosittelemme jäsenmaksun maksamista ja yhteystietojen ilmoittamista vasta sitten, kun olet saanut oman käyttäjätunnuksesi utu-sähköpostin käyttöä varten.

ADAPTUS RY:N JÄSENMAKSUN OHJEET

MAKSUTIEDOT:
Saaja:            Adaptus ry

Summa:         18€/50€

Tilinumero:   IBAN FI06 8200 4710 5619 89 BIC DABAFIHH

Eräpäivä:       30.9.[kuluva vuosi]

Viesti: Nimi, kotipaikkakunta, sähköposti ja onko TYY:n jäsen (esim. Heli Hoitaja, Turku, hhh@utu.fi, on TYY:n jäsen)

Tutustu myös tietosuojaselosteeseen.