Opiskelijan tärkein varuste!

Adaptuksen haalarit ovat väriltään vihreät. Niitä voi ostaa Kammarilta!

Ennen ostoa haalareita kannattaa kokeilla. Kokeillessa on hyvä mennä kyykkyyn, ja jos kyykyssä haalarit eivät tunnu kireiltä, on koko tarpeeksi suuri.

Haalareissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta!

Haalarietiketti

Adaptuksella ei varsinaisesti ole omaa tiettyä perinne-etikettiä, mutta tässä muutamia yleisiä vinkkejä!

-Haalareita ei yleensä ole puettu ylös asti mutta ei sekään kiellettyä ole! Yleisempää on taittaa yläosa niin, että ainejärjestön logo näkyy selässä. Hihat solmitaan kiinni vyötärölle.

-Haalarit pestään vain niin, että on itse niiden sisällä. Ei siis pesukoneeseen!

-Adaptuksella on muutamia ilmaisia merkkejä sekä myynnissä olevia. Muuten merkkejä saa/voi ostaa tapahtumista, bileistä, baareista sekä ostamalla yrityksiltä tai muilta opiskelijoilta.

-Merkit ommellaan haalareihin kiinni käsin neulalla ja langalla. Liimaaminen on ankarasti kiellettyä!

-Haalareissa on mainoksia sponsoreilta. Perinteisesti merkit ommellaan ensin tyhjiin kohtiin ja vasta sitten kun haalarit ovat täyttyneet, niin merkkejä voidaan ommella myös mainosten päälle. Tämä siksi, että sponsoreiden mainokset laskevat haalareiden hintaa, joten on kohteliasta jättää ne ensin näkyviin.

-Haalareihin voi kiinnittää myös esimerkiksi led-valonauhaa, tapahtumarannekkeita, mukin, shottilasin, avaimenperiä, pehmoleluja, pullonavaajan.. Ja kun kerran Turussa ollaan niin Lynihelmet! Vain mielikuvitus on rajana!

-Haalarin lahkeita voi vaihtaa esimerkiksi seurustelukumppanin kanssa.

-Muista, että haalareiden kanssa edustat omaa ainejärjestöäsi ja yliopistoasi. Muista siis käyttäytyä sen mukaan!

-Lopuksi vielä huomionarvoinen seikka: kaikkiin kahviloihin, ravintoloihin, kuppiloihin ja baareihin EI pääse haalareiden kanssa. Muista siis varmistaa asia etukäteen.