Tervetuloa Prometheus ry:n syyskokoukseen!

Kokous järjestetään 26.11. klo 17 Proffan kellarin isossa kabinetissa. Kokoukseen on myös mahdollista osallistua täysivaltaisesti etäyhteydellä, ja etäyhteyttä vahvasti suosittelemme. Turun yliopiston ylioppilaskunnan ohjeiden mukaisista etäosallistumisjärjestelyistä lisätietoa kutsun lopussa ja liitteessä. Tutustu liitteeseen myös siinä tapauksessa, että haluat tulla paikan päälle.

Kokouksessa äänestetään Prometheus ry:n purkamisesta.
Yhdistyksen säännöissä määrätään, että purkamista on kannatettava 2/3 äänienemmistöllä kahdessa perättäisessä yhdistyksen kokouksessa. Toinen yhdistyksen kokous ainejärjestön purkamiseksi järjestetään joulukuussa. Kokouksen äänestyskäytäntö on selitetty liitteessä.

Prometheus ry:n syyskokouksessa 2019 päätettiin aloittaa valmistelut yhdistyksen lakkauttamiseksi vuoden 2020 aikana. Tämän takia hallitus ei ole valmistellut vuodelle 2021 toimintasuunnitelmaa ja talousarviota, eikä seuraavalle vuodelle valita hallitusta, lehden toimituskuntaa tai toiminnantarkastajia. Prometheus ry:n sääntöjen mukaisesti kohdat kuitenkin käsitellään syyskokouksessa.


Esityslista
1§ Kokouksen avaaminen
2§ Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
3§ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4§ Esityslistan hyväksyminen
5§ Äänestys yhdistyksen purkamisesta
6§ Yhdistyksen talous: taloudellinen tilanne ja velkojen periminen
7§ Jäsenmaksun suuruuden vahvistaminen
8§ Hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin, taloudenhoitajan ja muiden hallituksen jäsenten valinta
9§ Toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien valinta
10§ Yhdistyksen Ekho-julkaisun päätoimituksen valinta
11§ Toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
12 § Muut mahdolliset asiat
13 § Kokouksen päättäminen

Kokous on avoin kaikille Prometheus ry:n jäsenille, ja kaikilla varsinaisilla jäsenillä on kokouksessa puhe- ja äänioikeus.

Luethan huolella seuraavat ohjeet. Ohjeet sisältävät yleisluontoiset tiedot äänivaltaisuudesta, kokoukseen paikan päälle ilmoittautumisesta sekä etäyhteyden teknisistä edellytyksistä. Lisäksi sähköpostin liitteenä on tarkempi ohjeistus hybridikokouskäytännöistä. Kokouksen Zoom-linkki lähetetään yhdistyksen sähköpostilistalle viimeistään 25.11.2020.

Jos haluat osallistua kokoukseen paikan päällä, ilmoittaudu etukäteen tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/85CE4F36DF89CC4D

Mikäli sinulla on kokouspäivänä mitään flunssan oireita, älä tule paikalle kokoukseen vaan siirry etäyhteyteen. Kabinetissa noudatetaan turvavälejä ja kokouksessa on maskisuositus. Myös kokoukseen paikan päällä osallistuville suositellaan Zoom-yhteyttä oman laitteen kautta, jotta kokouksen puheenvuorot kuuluvat tasapuolisesti kaikille osallistujille.

Suosittelemme vahvasti kokoukseen osallistumista etäyhteydellä Turun yliopiston ylioppilaskunnan ja Aluehallintaviraston ohjeistusten ja kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Etäyhteydellä osallistuvat kirjataan kokouksen läsnäolijoiksi ja he voivat osallistua äänestyksiin. Etäyhteydellä osallistujille ei ole ennakkoilmoittautumista. Tarvitset etäosallistumiseen toimivan Zoom-yhteyden, mielellään myös mikrofonin ja kameran. Pidä Zoomissa etu- ja sukunimesi näkyvillä. Jotta voimme tarkistaa kokoukseen osallistujien äänivaltaisuuden ja pitää osallistujista kirjaa asianmukaisesti, tulee kokoukseen etänä osallistujien henkilöllisyys tarkistaa kameraa käyttämällä. Mikäli sinun ei ole mahdollista todistaa henkilöllisyyttäsi kameran avulla, ole yhteydessä hallituksen puheenjohtajaan.

Yhdistyksen purkamisesta päättäminen on haikeaa, varsinkin näin pandemian keskellä. Jos sinulla herää kysymyksiä aiheeseen liittyen, vastaan mielelläni.

Ystävällisin terveisin
Milja Majanlahti
Prometheus ry:n hallituksen puheenjohtaja