Palladion ry Klassillisten kielten ja antiikin kulttuurin opiskelijoiden ainejärjestö

Palladion ry

Ainejärjestömme on perustettu 4. 2. 1969. Vuonna 2019 juhlistimme täten jo 50-vuotista taivalta. Yhdistys on Turun yliopiston ylioppilaskunnan (TYY) alayhdistys ja kuuluu lisäksi Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitasiin

Tarkoituksemme on valvoa opiskelijoiden etua pitämällä yhteyttä niin henkilökuntaan kuin laitoshallintoon ja tiedekuntaankin. Keräämme palautetta opiskeluun liittyvistä ajankohtaisista asioista, jolloin myös opiskelijat itse pääsevät osallistumaan opetuksen kehittämiseen.

Tärkeä tehtävämme on organisoida erilaisia tapahtumia ja muuta toimintaa edistämään opiskelijoidemme yhteishenkeä. Palladion toivoo tavoittavansa niin uudet kuin vanhatkin opiskelijat, myös sivuainepuolelta!

Palladionin jäseneksi voit liittyä maksamalla lukuvuosittaisen jäsenmaksun, joka on tällä hetkellä 10 euroa. Se oikeuttaa osallistumaan kaikkiin Palladionin tapahtumiin, jotka harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta ovat täysin ilmaisia. Rohkaisemme uusiakin opiskelijoita kokeilemaan siipiään Palladionin hallituksessa! Pienelläkin panostuksella voi tehdä paljon ainejärjestömme hyväksi.

Joka kevät järjestämme värväysrituaalin eli kierrämme lukioissa esittelemässä oppiainettamme, jotta se tulisi mahdollisimman monen yliopisto-opiskelua harkitsevan abiturientin tietoisuuteen. Jos tahdot meidät vieraisille kouluusi, otathan yhteyttä osoitteeseen palladion-hallitus@utu.fi.