Tervetuloa kaudelle 2016-2017!

Syksyn tullen alkaa myös Mañanan uusi kausi,

Haluatko jäseneksi?

Mañanan jäseneksi voit liittyä maksamalla 5 euron jäsenmaksun, joka oikeuttaa meneillään olevan lukuvuoden jäsenyyteen. Jäsenmaksun maksaneilla on oikeus yhdistyksen maksamiin rahallisiin avustuksiin, esim. syys- ja kevätillallisilla tai muissa illanvietoissa, sekä mahdollisilla opintomatkoilla. Ollakseen oikeutettu tietyn tapahtuman sponssiin taikka muuhun jäsenetuun on jäsenmaksu suoritettava ennen kyseistä tapahtumaa. Tiettyjen arvokkaampien avustusten saamiseksi voidaan lisäksi edellyttää, että jäsenmaksu on suoritettu jo ennen tapahtumaan ilmoittautumista. Lisäksi jäsenillä on oikeus äänestää ainejärjestön kokouksissa.

Tässä ohjeet:

Jäsenmaksu maksetaan Mañanan tilille FI85 4309 0010 4036 99 (Liedon Säästöpankki).

Viestiksi “jäsenmaksu, oma nimi, kotikunta sekä sähköpostiosoite”. Sähköpostin pyydämme sen takia, että voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä jäseniimme. Jäsenrekisterisäännöt vaativat kotikunnan ilmoittamista.