Mañana ry

Turun yliopiston espanjan kielen ja kääntämisen opiskelijoiden ainejärjestö jo vuodesta 1998.

Humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden tiedekuntajärjestön Humanitaksen jäsen ja TYY:n alayhdistys.

Kaikki espanjan pää- ja sivuaineopiskelijat, vaihto-opiskelijat ja muut espanjan kielestä tai kulttuurista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan iloiseen joukkoomme!

Toiminta & tapahtumat

Fiesta Latina –bileet syksyisin ja keväisin

Pullis: neljästi lukukaudessa, Signumin tai Feeniks-kirjaston aulassa myytävänä herkullisia suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä Reilun Kaupan kahvia ja teetä.

Vappu-booli: rentoa yhdessäoloa vapunaaton kunniaksi Juslenian etupihalla..

Muita tapahtumia: tutustumisilta uusille opiskelijoille, tapasilta espanjankielisten vaihto-opiskelijoiden kanssa, sivuaineiltama, pikkujoulut, syys- ja kevätillallinen, sauna-, keilaus- ja ravintolailtoja.

Koulutuspoliittinen vaikuttaminen

Ainejärjestön edustajat ja espanjan oppiaineen henkilökunta tekevät yhteistyötä opiskelun laadun parantamiseksi. Mañana kerää kurssipalautetta, joka on yksi opiskelijan tärkeimmistä keinoista vaikuttaa.

Haluatko jäseneksi?

Koko lukuvuoden jäsenyys 5€

Jäsenmaksu maksetaan Mañana ry:n tilille FI85 4309 0010 4036 99 (Liedon Säästöpankki). Viestiksi ”jäsenmaksu, oma täydellinen nimi, kotikunta, sähköpostiosoite, TYYn jäsen kyllä/ei”. Sähköpostin pyydämme sen takia, että voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä jäseniimme, muun muassa kerätäksemme vuosittaisen jäsenmaksun. Jäsenrekisterisäännöt vaativat kotikunnan ja täydellisen nimen ilmoittamista. Maksamalla jäsenmaksun liityt Mañana ry:n jäseneksi ja hyväksyt henkilötietojesi säilyttämisen Mañana ry:n jäsenrekisterissä. Samalla hyväksyt myös Mañana ry:n säännöt ja arvot, jotka löydät alta.

Jäsenmaksun maksaneilla on oikeus yhdistyksen maksamiin rahallisiin avustuksiin, esim. syys- ja kevätillallisilla tai muissa illanvietoissa, sekä mahdollisilla opintomatkoilla. Ollakseen oikeutettu tietyn tapahtuman sponssiin taikka muuhun jäsenetuun on jäsenmaksu suoritettava ennen kyseistä tapahtumaa. Tiettyjen arvokkaampien avustusten saamiseksi voidaan lisäksi edellyttää, että jäsenmaksu on suoritettu jo ennen tapahtumaan ilmoittautumista. Lisäksi jäsenillä on oikeus äänestää yhdistyksen kokouksissa.

Liity sähköpostilistallemme osoitteessa https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/manana
Lue sähköpostilistan rekisteriseloste ennen listalle liittymistä.
Muista vastata vahvistusviestiin!

Tutustu myös Mañana ry:n sääntöihin ja arvoihin.

Tervetuloa mukaan!