Muistathan maksaa jäsenmaksusi!

Uudistimme viime kaudella sääntöjämme ja samalla luovuimme jäsenmaksueräpäivistä sekä lukukausijäsenyydestä. Muistutuksena kaikille, niin vanhoille kuin uusillekin jäsenille, että tästedes jäsenmaksu oikeuttaa meneillään olevan lukuvuoden jäsenyyteen ja sen voi maksaa missä vaiheessa lukuvuotta tahansa. Ollakseen oikeutettu tietyn tapahtuman sponssiin taikka muuhun jäsenetuun on jäsenmaksun oltava suoritettuna ennen kyseistä tapahtumaa. Tiettyjen arvokkaampien avustusten saamiseksi voidaan lisäksi edellyttää, että jäsenmaksu on suoritettu jo ennen tapahtumaan ilmoittautumista. Jäsenyys kannttaa silti hankkia jo alkusyksystä, jotta jäsenyydestä saa varmasti kaiken irti! Luvassa on varmasti jälleen ikimuistoinen kausi! <3 Ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi löydät osoitteesta http://mananary.com/manana-ry/