Hei promelainen!

Tervetuloa yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen Sirkkalan aulaan 18.10.2018 klo 16. Kokouksessa käsitellään hallituksen täydentämistä sekä yhden hallituksen jäsenen mahdollista erottamista. Esityslista löytyy tämän viestin lopusta.

Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille, ja jokaisella jäsenellä on äänioikeus sekä oikeus asettua ehdolle hallitukseen. Valtakirjalla on mahdollisuus asettua ehdolle mutta ei äänestää.

Promen hallitukseen vapautuu loppuvuodeksi kaksi virkaa. Nyt on siis hyvä mahdollisuus liittyä kokeilemaan, miltä hallitushommat tuntuvat! Pestit alkavat heti ylimääräisestä kokouksesta ja jatkuvat tämän kalenterivuoden loppuun.

Hallitukseen etsitään sihteeriä sekä toista koulutuspoliittista vastavaa. Molemmat virat sopivat hyvin sekä vanhemmalle että uudelle opiskelijalle. Virkoihin valitut saavat huolellisen perehdytyksen virkoihinsa sekä aiempien pestiä hoitaneiden kirjoittamat testamentit, joissa kerrotaan pestiin liittyvistä asioista. Pesteihin ei siis vaadita aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta – tule rohkeasti mukaan!

Nähdään kokouksessa!

Vuoden 2018 hallituksen puolesta
Liisa Merivuori

**

Yhdistyksen ylimääräisen kokouksen esityslista

1§ Kokouksen avaaminen
2§ Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
3§ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4§ Esityslistan hyväksyminen
5§ Hallituksen täydentäminen
6§ Muut kokouskutsussa mainitut asiat
7§ Kokouksen päättäminen