The Annual Conference of ISHA-Turku will be held on January the 26th and will take place at Ravintola Proffan Kellari’s cabinet room – starting at 16:00. In the Conference a new board for ISHA-Turku will be elected and the 2015 term action plan will be processed and gone through. The 2015 term will be a busy one for ISHA-Turku for diverse action shall take place: 15th Annual celebration and intensified co-operation with ISHA-Helsinki and HOL!

The Conference is open for all willing to participate so you are all welcome to join in!

ISHA-Turun vuosikokous järjestetään tammikuun 26. päivä ravintola Proffan Kellarin isossa kabinetissa kello 16:00 alkaen! Kokouksessa valitaan ISHA-Turun uusi hallitus, sekä käydään läpi kauden 2015 toimintasuunnitelma. Ensi kaudella ISHA-Turulla tulee olemaan jälleen paljon tapahtumia ja aktiviista toimintaa, kuten 15v-Vuosijuhlat ja yhteistyö ISHA-Helsingin ja HOL:in kanssa!

Kokous on kaikille avoin, joten tervetuloa paikan päälle!

Year 2014 board welcomes you to join in!

Year 2014 board welcomes you to join in!