Forum Romanum ry:n 30. Vuosijuhla | 30e anniversaire de Forum Romanum | 23.3.2019

Vous êtes bienvenu-e-s à célébrer le 30e anniversaire de Forum Romanum ry !

Rakkaan ainejärjestömme Forum Romanum ry:n 30-vuotisjuhlaa juhlitaan 23.3.2019 Liedon Vanhalinnan upeassa historiallisessa kartonamiljöössä. Ikimuistoinen illallisjuhla alkaa Vanhalinnassa cocktail-tilaisuudella klo 17:30. Sään salliessa nostamme maljan ulkona. Cocktail-tilaisuuden aikana ainejärjeistöillä on mahdollisuus esittää omat tervehdyksensä 30-vuotiaalle Forum Romanum ry:lle. Yhteiskuljetus Vanhalinnaan lähtee yliopistolta noin klo 17. Ilmoitamme yhteiskuljetuksen tarkemman lähtöajan ja -paikan myöhemmin.

Juhlan hinta on ainejärjestön jäsenille 60 euroa ja muille 65 euroa. Alkoholiton menuvaihtoehto on viisi euroa edullisempi. Halutessanne voitte tukea ainejärjestömme toimintaa 75 euron illalliskortilla. Vuosijuhlan kustannuksista lähetetään lasku ilmoittautumisen jälkeen. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen viineineen, jatkot yöpaloineen, sekä seuraavan päivän silliaamiainen.

Vuosijuhlien perinteinen silliaamiainen järjestetään TYYn saunatiloissa juhlien jälkeisenä päivänä, minne olette tervetulleita klo 12.00 alkaen. Silliaamiaisen teemana on pyjamabileet, joten pukeuduthan teeman mukaisesti. TYYn saunan osoite on YO-talo A1, Rehtorinpellonkatu 4A.

Pukukoodi:
Tumma puku tai frakki
Akateemiset kunniamerkit

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJkIscImUdFVBlS5bILt3lJU4JaUtReHBVSkPqR0ntHv4IIg/viewform

Ilmoittautuminen vuosijuhlille päättyy 8.3.

Molemmat menuvaihtoehdot ovat laktoosittomia ja gluteenittomia
Vaihtoehdoista toinen on täysin vegaaninen

ENTRÉE

Sokeripaahdettua lohta, maa-artisokkapannacottaa ja inkiväärillä marinoituja jokirapuja
tai
Suolapaahdettua punajuurta, maa-artisokkapannacottaa, inkiväärijuureksia ja ituja

Saumon rôti au sucre, panna cotta au topinambour avec écrevisses marinées au gingembre
ou
Betterave rouge rôtie au sel, panna cotta au topinambour, légumes d’hiver au gingembre avec graines germées

__________

PLAT PRINCIPAL

Halstrattua saksanhirven sisäfileetä, palsternakkapyreetä, timjami-perunatimbaali, hillottuja sipuleita ja rosmariinikastiketta
tai
Paistettua tofua, kantarellirisottoa kukkakaalimurusta, palsternakkapyreetä, hillottuja sipuleita ja rosmariinikastiketta

Filet mignon de cerf rôti à feu doux, purée de panais, timbale de thym et de pomme de terre, confit d’oignons avec sauce au romarin
ou
Tofu frit, risotto aux chanterelles de chou-fleur émietté, purée de panais, confit d’oignons avec sauce au romarin

__________

DESSERT

Suklaakakkua, vanilja crème brûlée, kirpeää vadelmamoussea ja tuoreita marjoja
tai
Vegaaninen suklaakakku, kirpeää vadelmamoussea, kauramaitokinuskia ja tuoreita marjoja

Gâteau au chocolat, crème brûlée à la vanille, mousse acidulée aux framboises avec baies fraîches
ou
Gâteau au chocolat végan, mousse acidulée aux framboises, caramel au lait d’avoine avec baies fraîches

__________

Vuosijuhlaan liittyvää tiedotusta voi seurata tapahtuman Facebook-sivulta.

Kaikissa kysymyksissä voitte kääntyä hallituksen puheenjohtajan Alina Kiehelän (almaki@utu.fi) puoleen.

Huomaathan, että ilmoittautuminen vuosijuhliin on sitova.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Juhlaterveisin
Vuosijuhlakomitea

Yhteistyössä:
Lingsoft
Suomen kieltenopettajien liitto SUKOL ry
Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto – Finlands översättar- och tolkförbund
Kieliasiantuntijat ry
S-market Wiklund Herkku
Gold&Green
Cloetta
Oatly
Ruohonjuuri
Mama nuudelit.fi

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.