Turun yliopiston sukupuolentutkimuksen ainejärjestö F-piste ry. täyttää tänä vuonna 20 vuotta, joten lauantaina 10.12. luvassa on F-pisteen ensimmäinen vuosijuhla! Juhlatilana toimii Mimesis, eli Sirkkalan pihan keltainen puutalo (Kaivokatu 12, Turku). Vuosijuhlien teemana on ”feministinen utopia”, – pukeudu siis vuosijuhlille juuri kuten haluat, pukukoodia ei ole! Vuosijuhlien pöytäjuhlaosuus alkaa klo 18:00, ja klo 22 jälkeen siirrymme seuraavaan huoneeseen jatkoille (nekin ovat siis Mimesiksessä). Jatkot ovat kaikille ilmaiset.

Vuosijuhliemme menu on vegaaninen, mutta tarkempi sisältö on toistaiseksi salaisuus 😉 Sen verran voimme kuitenkin paljastaa, että tarjolla on sekä alkoholillinen (15 e) että alkoholiton (13 e) menu. Molempiin sisältyy alkumalja, alkusalaatti, lämmin ruoka, lasillinen ruokajuomaa, jälkkärishotti sekä kakkulajitelma. Omien juomien ottaminen mukaan on sallittua. Huom! Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioistasi lähettämällä sähköpostia F-pisteen hallituksen sähköpostiin.

Ilmoittautuminen vuosijuhliin alkaa perjantaina 18.11 ja päättyy 4.12, jolloin osallistumismaksu tulee myös viimeistään maksaa. Maksu maksetaan F-piste ry:n tilille (FI83 4713 0010 0237 78), mutta ilmoittauduthan ensiksi lähettämällä sähköpostia F-pisteen hallituksen sähköpostiin (f-hallitus(at)lists.utu.fi). Mukaan pääsee 30 ensiksi ilmoittautunutta.

Kaikki kysymykset ja tiedustelut vuosijuhliin liittyen voi lähettää F-piste ry:n hallituksen sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!