Jäseneksi

F-pisteen jäseniksi ovat tervetulleita kaikki sukupuolen kysymyksistä kiinnostuneet. Tapahtumista saat tietoa liittymällä yhdistyksen postituslistalle. Jäseneksi voit liittyä joko F-pisteen tapahtumissa, tai toimittamalla hallitukselle (esim. sähköpostilla) nimesi, kotipaikkakuntasi ja tiedon siitä, oletko TYYn jäsen. Jäsenmaksu on huimat nolla euroa, ja Viralliset-osiosta pääset tutustumaan F-pisteen rekisteriselosteeseen ja tietosuojaselosteeseen.

Toimintaan

F-pisteen toimintaan voit osallistua lukemattomilla eri tavoilla: kirjoita blogiin, osallistu kulttuuritapahtumiin, käy bileissä ja myyjäisissä tai tule mukaan järjestämään niitä, tykkää Facebook-sivustamme, levitä sanaa yhdistyksestä ja sen toiminnasta tuttavapiirissäsi…

Kannattaa ehdottomasti myös tulla kokouksiin ideoimaan tulevaa toimintaa ja vaikuttamaan sen suuntaan. Kokouksia pidetään säännöllisesti, ja ne ovat luonteeltaan leppoisia tilaisuuksia, joihin uskaltaa taatusti tulla mukaan. Tarkat ajat ja paikat ilmoitetaan yhdistyksen postituslistalla.

Palautetta ja toivomuksia voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen f-hallitus@lists.utu.fi. Olemme kiinnostuneita kuulemaan mielipiteesi, kerro ne siis rohkeasti!

Tervetuloa luomaan feminististä toimintaa yliopistolle ja yhteiskuntaan!