Tervetuloa Mimesis ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 10.11.2021 kello 18.00 alkaen. Kokous järjestetään Turku-salissa (Rehtorinpellonkatu 4).

Syyskokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023 sekä valitaan vuodelle 2023 yhdistyksen hallitus, yhdistyksen julkaisun Utopian-toimitus ja muut toimihenkilöt. Lisäksi kokouksessa vahvistetaan vuoden 2023 jäsenmaksu.

Liitteenä ovat:
–       Kokouksen esityslista.pdf
–       Hallituksen esitykset yhdistyksen vuoden 2023 Toimintasuunnitelmaksi.pdf ja Talousarvioksi.pdf.

Syyskokouksessa valitaan siis ensi vuoden hallitus ja toimihenkilöt. Jos hallitustoiminta kiinnostaa, nyt on loistava tilaisuus lähteä mukaan. Hallitus valitaan vuosittain kokonaan uudelleen, eli uudet ja vanhat toimijat hakevat hallitukseen yhdessä. Tarvittaessa hallituspaikoista järjestetään suljettu lippuäänestys Webropol-lomakkeella. (Tämän takia on tärkeää, että otat mukaasi esimerkiksi tietokoneen, jos saavut kokoustamaan paikan päälle Turku-saliin). Huomaa myös, että jäsenyytesi pitää olla voimassa, jotta voit hakea hallitukseen ja äänestää.

Jos et pääse paikan päälle, mutta olet kiinnostunut hallitustoiminnasta tai Utopian toimittamisesta, voit ottaa yhteyttä puheenjohtaja Jutta Pirttijärveen (jepirt@utu.fi) ja kertoa kiinnostuksestasi! Hallitustoiminta on mukavaa ja sinulla ei todellakaan tarvitse olla aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta.

Syyskokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja, kotimaisen kirjallisuuden koulutuspoliittinen vastaava, yleisen kirjallisuustieteen koulutuspoliittinen vastaava sekä 2 – 6 muuta jäsentä ja 0 – 3 varajäsentä. Hallitus järjestäytyy tarkemmin myöhemmin.

Syyskokousterveisin Mimesis ry:n hallituksen puolesta

Jutta Pirttijärvi