Syyskokous valitsi uuden hallituksen

Yhdistyksen syyskokous on pidetty ja vuoden 2021 hallitus valittu. Hallitukseen valittiin paljon uusia jäseniä, joiden kanssa on hyvä lähteä kehittämään yhdistyksen toimintaa entistäkin monipuolisemmaksi ja aktiivisemmaksi.

Vuoden 2021 toimintasuunnitelmassa on painotettu erityisesti toiminnan kehittämistä ja vakiinnuttamista, joka tarkoittaa mm. yhdistyksen strategian suunnittelua sekä yhdistyksen tunnettuuden laajentamista erityisesti muiden Turussa toimivien korkeakoulujen kuin Turun yliopiston keskuudessa.

Sääntömuutoksen osalta asian käsittelyä päätettiin jatkaa kun yhdistyksen tulevaa strategiaa on saatu tarkemmin suunniteltua ja yhdistyksen nimen muutosta sekä brändiä on sen myötä valmisteltu enemmän.

Hallitukseen valittiin:

 • Jyri Niemi, puheenjohtaja
 • Anni Hoikkala
 • Niko Kuparinen
 • Henna-Riikka Lahtinen
 • Jyri-Petteri ”ZeiP” Paloposki
 • Sara Takala
 • Topi Savolainen, vara

Onnea hallitukseen valituille!

Kategoriat: Virallista | Kommentit pois päältä artikkelissa Syyskokous valitsi uuden hallituksen

Yhdistyksen syyskokous keskiviikkona 2.12.2020 kello 18

Akateeminen Partiokilta ry:n jäsenille ja muille toiminnasta kiinnostuneille

Yhdistyksen hallitus on päättänyt kutsua koolle yhdistyksen syyskokouksen keskiviikkona 2.12.2020 kello 18.00. Kokous järjestetään ravintola Proffan kellarissa (Rehtorinpellonkatu 2, Turku), jonka lisäksi kokoukseen voi osallistua etäneuvottelupalvelun kautta.

Kokouksessa käsitellään syyskokouksen sääntömääräisten asioiden lisäksi muutaman aiemman vuoden tilinpäätökset sekä sääntömuutos.

Yhdistyksen hallituksessa on paikkoja vapaana toiminnasta kiinnostuneille uusille jäsenille. Tule rohkeasti paikalle jos toiminta voisi kiinnostaa sinua – hallituksessa tai ihan vaan osallistujana! Voit myös ilmoittaa hallituskiinnostuksestasi etukäteen osoitteella
hallitus@partiokilta.fi.

Etäosallistujien tulee ilmoittautua kokoukseen ennen kokouksen alkua sähköpostitse hallitus@partiokilta.fi. Ilmoittautumiseen vastauksena lähetetään kokouslinkki. Mahdollisissa kokoukseen osallistumiseen liittyvissä ongelmissa voi olla yhteydessä sekä ennen kokousta että kokouksen aikana samaan puhelinnumeroon.

Kategoriat: Virallista | Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdistyksen syyskokous keskiviikkona 2.12.2020 kello 18

APK:n syysretki Kullaanpolulle Raisioon

Lähde mukaan APK:n syysretkelle lauantaina 21. marraskuuta 2020! Retkemme suuntaa Kullaanpolulle, joka kuuluu Kuhankuonon retkeilyreitistöön. Retkellä pääsemme nauttimaan nokipannukahvista ja nuotiomakkarasta sekä ihailemaan Kullaanvuoren näköaloja.

Lähdemme retkelle Kerttulan liikuntakeskukselta Raisiosta kello 11.15. Matkaamme paikalle yhdessä Föli-linjalla nro 300, joka lähtee Puutorilta kello 10.50. Huomioithan, että Föli suosittelee maskin käyttämistä joukkoliikenteessä.

Voit tulla lähtöpaikalle myös omatoimisesti, mainitsethan asiasta ilmoittautumislomakkeella niin varmistamme että löydät mukaan joukkoon – tapaamme lähtöpaikalla Vesakujan ja Kerttulantien risteyksessä (kts. kartta: https://l.zeip.fi/apksyysretkilahto)

Palaamme retkeltä kello 15 mennessä Kauppakeskus Myllyyn, josta jatkamme bussilla takaisin Puutorille.

Retki on jäsenille ilmainen (voit myös liittyä retken aikana!), muille osallistumismaksu 5 €. Yhdistys tarjoaa osallistujille nokipannukahvit sekä makkaran. Jokainen ottaa itse mukaan ainakin vesipullon sekä muita eväitä tarpeen mukaan. Ilmoittaudu mukaan jo tänään lomakkeella https://l.zeip.fi/apksyysretki20

Ota mukaan ainakin:

 • Rahaa tai matkakortti sekä maski (2 kpl) bussiin
 • Vesipullo
 • Maasto voi olla märkää/mutaista, eli saappaat voi olla hyvät
 • Muuten normaali sään mukaan pukeutuminen

Jos myöhästyt, ilmoitathan järjestäjille puhelimitse 050 378 0711 niin tiedämme odottaa. Ennen retkeä lisätietoja saa myös sähköpostitse osoitteella partiokilta-hallitus@lists.utu.fi. Ilmoita sähköpostitse myös peruutuksesta.

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa APK:n syysretki Kullaanpolulle Raisioon

Syysretki käynnistää jälleen toiminnan – varaa kalenteriisi 21.11.!

Iloisia uutisia! Hetken hiljaiselon jälkeen APK on heräämässä jälleen toimintaan – tervetuloa mukaan!

Lähde mukaan lauantaina 21. marraskuuta 2020 APK:n syysretkelle! Kerromme tarkemmista suunnitelmista viikon sisällä, mutta voimme tässä vaiheessa paljastaa että retki suuntautuu Turun lähiseudulle eikä paikalle pääsemisestä tarvitse murehtia, vaan retki suuntautuu Fölillä helposti saavutettavaan paikkaan.

Laita viestiä jo nyt partiokilta-hallitus@lists.utu.fi jos haluat osallistua retken suunnitteluun. Avaamme ilmoittautumisen tarkempien tietojen julkaisun yhteydessä viikon sisään.

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa Syysretki käynnistää jälleen toiminnan – varaa kalenteriisi 21.11.!

Tule mukaan!

Syyslukukausi on alkanut ja sen mukana Akateeminen Partiokiltakin aktivoituu jälleen. Syksyn aikana järjestetään päiväretki ja mahdollisesti muutakin mukavaa toimintaa jäsenten kiinnostuksen mukaan. Lisäksi pidämme lähiaikoina suunnittelutapahtuman, jossa mietimme ensi vuoden toimintaa. Liity sähköpostilistallemme ja tule mukaan!

Kategoriat: Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Tule mukaan!

Mukaan toimintaan!

Syyslukukausi on taas alkanut, ja sen mukana Akateeminen Partiokiltakin aktivoituu kesätauon jälkeen. Syksyn aikana luvassa on mm. ilta Flowparkissa, retki ja muita mukavia tapahtumia. Liity sähköpostilistallemme ja tule mukaan!

Kategoriat: Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Mukaan toimintaan!