Kannatusjäsenyys

Liity Turkulaisen humanistispeksin ry:n kannatusjäseneksi! 

Turkulaisen humanistipeksin produktion takana on Turkulainen humanistispeksi ry. Yhdistys on Turun yliopiston ylioppilaskunta TYY:n alajärjestö. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuuksia humanistisen tiedekunnan opiskelijoille ja edistää turkulaista teatteritoimintaa. Teatteritaiteen tukemisen lisäksi yhdistyksen tavoitteita ovat humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden yhteisöllisyyden ja yhteistyön lisääminen. Yhdistyksen yleishyödyllisiä tavoitteita ovat ympäristö- ja yhdenvertaisuusasioiden edistäminen.

Nyt voit tukea Turkulaisen humanistispeksi ry:n toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys maksaa 50 euroa, ja se sisältää monia mahtavia etuuksia:

  • Yksi speksilippu (à 18/13e) liittymisvuotenasi haluamaasi näytökseen, istuinpaikka eturivistä
  • Jatkossa aina opiskelijahintaiset speksilippuhinnat
  • Kutsuvieraskutsu Turkulaisen humanistispeksi ry:n vuosijuhliin
  • Haalarimerkki (yhdistyksen haahkamerkki)
  • + muut normaalijäsenen etuudet, kuten äänioikeus yhdistyksen jäsenkokouksissa

Kannatusjäsenyydestä kerätyt varat käytetään muun muassa produktion tilavuokriin ja ohjaajien palkkioihin. Kaikki tuki on erityisen tärkeää varsinkin speksin ensimmäisenä järjestämisvuotena.

Kiinnostuitko? Näin liityt kannatusjäseneksi:

Jäseneksi pääset laittamalla sähköpostia osoitteeseen sasuka@utu.fi. Laita viestiin oma nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi ja asuinkuntasi, sähköpostiosoitteesi, oletko TYY:n jäsen ja että haluat  kannatusjäsenyyden (50€). Voit myös valita lukuvuoden (5€) tai viiden vuoden (20€) normaalijäsenyyden.

Turkulainen humanistispeksi ry kiittää tuestasi!